UŠLA JE U AVION I ODJEDNOM JE NASTALO LUDILO: Zbog njene majice svi su morali da izađu napolje! (FOTO)
Majica, Foto: Printscreen/Facebook/Sputnjik

auu

UŠLA JE U AVION I ODJEDNOM JE NASTALO LUDILO: Zbog njene majice svi su morali da izađu napolje! (FOTO)

Swati je ateistkinja i pripadnica Satanic Templea

Objavljeno:

49-GODIŠNJA Swati Runi Goyal letela je iz Key West u Las Vegas dan pre Noći veštica, a na sebi je nosila majicu na kojoj je pisalo "Hail Satan".

Na majici je pisalo i "Est.666" te je bila i slika križa okrenutog naopačke. Swati tvrdi da ju je, nakon što se smestila, osoblje American Airlinesa zamolilo da presvuče majicu ili da napusti avion. Let je navodno kasnio samo zato što se čekalo da ona presvuče majicu.

Na početku je obukla dodatnu majicu koju je nosio njen muž. "Muškarac me pitao znam li što znači da je nešto uvredljivo. Ja sam mu rekla da sam žena koja pripada manjinskoj grupi te da dobro znam što je uvredljivo i da to moja majica nije", ispričala je žena za New York Post.

foto: Printscreen/tvitter

Swati je ateistkinja i pripadnica Satanic Templea. Reč je o neteističkoj verskoj grupi sa sedištem u SAD-u. Udruga je registrovana kao crkva u svrhu oslobađanja od poreza. Koriste sotonističke slike za promicanje egalitarizma, socijalne pravde i zalažu se za odvajanja crkve i države.

"Inače se ljudi smeju i podržavaju me kad vide ovu majicu jer shvate ironiju", objasnila je Swati. "O ovome govorim jer želim da nešto dobro proizađe iz ovoga. Ovo je primer religijske diskriminacije. Mogu samo zamisliti kako se ponašaju prema muslimanima", dodala je.

Iz aviokompanije su se ispričali te za BuzzFeed izjavili da će istražiti šta se dogodilo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.