IMAM 40 GODINA, BILA SAM SAMA, DOŠLA SU DVA MAJSTORA DA POPRAVE KOTAO: Ispovest žene koja ostavlja bez daha!
Ilustracija, Foto: Printscreen Twitter

AU GOSPOĐO

IMAM 40 GODINA, BILA SAM SAMA, DOŠLA SU DVA MAJSTORA DA POPRAVE KOTAO: Ispovest žene koja ostavlja bez daha!

Sve je počelo normalno

Objavljeno:

Jedna udata gospođa objavila je svoju ispovest.

“Prošle sedmice su nam došla dva majstora da poprave kotao na pelet. Muž i stariji sin su bili na poslu, a ćerka na fakultetu, tako da sam bila sama u stanu. Imam 40 godina i ni slutila nisam šta će se taj dan sve da mi se desi. Kada su majstori došli bilo je sve normalno, “profesionalno” sa njihove strane, ali samo u početku. Otprilke su godina mog starijeg sina i tako sam se prema njima i ponašala, međutim vrlo brzo sve se iznenada promenilo.

Postali su bezobrazni, počeli da mi dobacuju kako sam “dobra koka”, kako imam dobre grudi i tako to. Pošto mi je postalo neugodno izašla sam u drugu sobu, ali par minuta kasnije došli su i oni. Pitala sam ih treba li im nešto, a oni su tada kratko odgovorili trebate nam vi… Nisam mogla da verujem, a njih dvojica su mi prišli i tada sam ustvari postala svesna cijele situacije i toga da se momci ne zezaju.

Počeli su da me ljube i hvataju za intimne delove tijela… njih dvojica, mladi kršni nisam imala izbora nego da se prepustim, jer bilo je neizbežno da se desi to što su želeli. Molila sam boga da sve brzo prođe i da niko ne sazna, ali kako je vreme prolazilo i ja sam sve više uživala. Prvi put sam bila sa nekim a da nije moj muž koji je prvi i jedini muškarac u mom životu… Skroz sam se prepustila, čak u nekim trenucima preuzimala aktivnost, tj. “stvar u svoje ruke”. Kada je sve završilo nisam mogla da verujem da je trajalo skoro 2 sata, jer moje vođenje ljubavi sa mužem traje obično 2-3 minuta… Totalno sam poludela…"

(Espreso.co.rs/Biljnekapi)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.