ISPOD RADNOG ODELA NOSIM NAJLONKE I ŽENSKI VEŠ: Ispovest muškarca koji sanja da šeta u ŠTIKLAMA I NOSI HALJINE
Muškarac, ilustracija, Foto: Profimedia/Ilustracija

pandorina kutija

ISPOD RADNOG ODELA NOSIM NAJLONKE I ŽENSKI VEŠ: Ispovest muškarca koji sanja da šeta u ŠTIKLAMA I NOSI HALJINE

Didri mu je rekla da ne može da promeni sebe, ono što on je zapravo...

Objavljeno:

Od svoje osme godine je cross-dresser (nosi odeću suprotnog pola) i tu tajnu čuva celog svog života. Sada je zbog te tajne njegov brak počeo da se raspada, a od svoje prirode ne može pobeći.

Muškarac iz Engleske koji je želeo da ostane anoniman, našao se u nezavidnoj situaciji zbog koje se požalio poznatoj savetnici portala "The Sun", Didri Sanders.

Ovaj 45-godišnji otac dve tinejdžerke počeo je da se oblači u žensku odeću još kao osmogodišnjak te je svoju želju za oblačenjem u haljine i štikle uspešno skrivao celog života.

“Svoju žensku odeću nekad sam bacao uz obećanje da je neću ponovo kupovati. Nisam uspeo, a sada sam otišao i korak dalje. Ispod svoje radne odeće nosim ženski veš i najlonke i mislim da je pitanje vremena kada ću biti uhvaćen”, priznao je nesrećni muškarac.

Njegova jedina želja je da prošeta u štiklama i haljini bez stida i osude okoline, dok mu istovremeno ni u braku ne cvetaju ruže.

On i žena imaju razdvojene krevete, a kako kaže, uskoro će imati razdvojene i sobe. Iako nije srećan s takvim razvojem situacije, misli kako situacija u braku ne može da se popravi. Zato moli poznatu savetnicu da mu pomogne kako da reši svoj problem.

Didri mu je rekla da ne može da promeni sebe, ono što on je zapravo. Pogotovo ne može da spasi brak tako što skriva ko je zapravo.

“Jedino što je ispravno je to da budeš iskren prema svojoj ženi”, rekla je savetnica u nadi da će na taj način pronaći ono što ga zaista usrećuje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.