MILICA JE FATALNA SRPKINJA KOJA JE REŠILA DA ODE U DUBAI: Tamo je upoznala TAJKUNA, a njihova priča je NEOČEKIVANA
Milica Polskaja, Foto: Printscreen/Youtube/Milica Polskaya Official

ŽIVI U KAZAHSTANU

MILICA JE FATALNA SRPKINJA KOJA JE REŠILA DA ODE U DUBAI: Tamo je upoznala TAJKUNA, a njihova priča je NEOČEKIVANA

Ono što krije ipak jest identitet njenog supruga, veoma bogatog Kazahstanca

Objavljeno: 20:01h

Milica Polskaja izgleda poput onih bogatih i mršavih Ruskinja. Lice kao kod lutke, plava kosa i prodorne plave oči. Sve to ima influenserka Milica, Instagram zvezda poreklom iz Srbije. Ipak, ne živi tu već u Kazahstanu - i tamo gradi karijeru zvezde društvenih mreža. Prati je više od 250 hiljada ljudi, a ona im servira detalje svog života koji se sastoji od luksuza, raskoši, privatnih letova na luksuzne destinacije. U svemu tome nije za zanemariti ni skupe krpice.

Ono što krije ipak jest identitet njenog supruga, iznimno bogatog Kazahstanca zbog kojeg se i odselila u tu zemlju. S njim je dobila četvero dece, ali skriva njegov identitet. Priča otvoreno o njihovom životu, upoznavanju i ljubavnoj priči, ali čuva njegovu privatnost. Nedavno je rodila njihovo četvrto dete, a prva je curicu - mala Sofiju. Šokirala je Milica svoje obožavatelje linijom koju pokazuje svega 20-ak dana nakon poroda. Neverovatno.

Na najnovijem videu na YouTubeu Milica se dotakla teme tog kontroverznog Dubaija. Ispričala je da je tamo otišla s 21 godinom, pre skoro 10 godina zaputila se tamo. Išla je tamo s bivšim dečkom. Ubrzo su odlučili tamo potražiti posao i preseliti se. Poslala im je biografiju i počela pregovarati da radi u poznatom tamošnjem klubu. "Imala sam mesec ipo da se oporavim od operacije grudi i da odem', prisetila se tog perioda. Smešno joj je što ljudi pričaju da je radila sve i svašta, a ona je, kaže, prošla pravo mučenje.

Na Instagramu objavljuje fotografije svoje skupocene garderobe sa oznakom "Dior", "Luj Viton", "Moskino"...

Romantic trip time ????

A post shared by ??Milica Polskaya Official (@mmm_still_limited_edition) on

Mnogi pratioci joj izjavljuju ljubav, javljaju se i oni kojima treba pomoć, ali ima i zlobnih komentara, kakvi su oni da je prepuna silikona i da je sva "predimenzionirana".

Začudo, na jedan od njenih Jutjub snimaka javile su se uglavnom devojke i žene ponajviše iz Srbije, ali i regiona.

Prepune su reči hvale za njen izgled, ali joj dele i savete kako da izgleda još bolje, "lepša si bez ekstenzija", "kafena boje kose ističe tvoje oči" i slično.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/100postojutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.