ADRIJANA JE KONOBARICA KOJA SVAKI DAN PEŠAČI SATIMA DO POSLA: To su saznali gosti restorana i rešili da je IZNENADE
Andrijana je dobila auto od stranaca, Foto: CNN printscreen

DOBRO DELO

ADRIJANA JE KONOBARICA KOJA SVAKI DAN PEŠAČI SATIMA DO POSLA: To su saznali gosti restorana i rešili da je IZNENADE

Par, koji je želeo da ostane anoniman, bio je u tom restoranu na doručku kada su saznali da je Edvards pešači 14 kilometara

Objavljeno:

Konobarica u restoranu u Galvstonu u Teksasu ima mnogo toga na čemu može da bude zahvalna za američki praznik, Dan zahvalnosti.

Skoro svaki dan, Adrijana Edvards pešači preko četiri sata do posla i s posla.

- Imam račune za plaćanje - rekla je Edvards za KTRK.

- Moram da jedem. Moraš raditi ono što moraš.

Ali njeni dani pešačenja su napokon gotovi. Par koji je u utorak poslužila u restoranu kupio joj je novi automobil - samo nekoliko sati nakon što su se upoznali.

Edvards sada može započeti fakultet ranije nego što je mislila. Par, koji je želeo da ostane anoniman, bio je u tom restoranu na doručku kada su saznali da je Edvards pešači 14 kilometara samo da bi došla na svoj posao i vratila se kući.

Konobarica koja je štedjela novac da sebi kupi automobil dala je ženi dodatni sladoled. Ali ono što je dobila zauzvrat, bilo je mnogo slađe.

foto: CNN printscreen

Par iz Teksasa završio je s obrokom, napustio restoran i vratio se s Nisanom Sentra iz 2011. godine i predao Edvardsovoj ključeve. Ovaj automobil će pretvoriti ono što je trajalo pet sati pešačenja u 30-minutno putovanje.

- Bila je presrećna, što me učinilo srećnim jer ju je tako oduševilo - rekla je za KTRK žena koja je kupila auto.

- Još uvek se osećam kao da sanjam. Svaka dva sata gledam kroz prozor i vidim ima li još automobila. Kada vidim nekoga kome je pomoić potrebna, verovatnije ću im pomoći ili ću uraditi sve što mogu da im pomognem - rekla je Edvards.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.