MISLIO JE DA JE NJEGOV UJAK UMRO U POŽARU: Onda je pronašao JEZIVI SNIMAK - bio je žrtva SERIJSKOG UBICE (VIDEO)
Snimak koji je otkrio ubicu, Foto: Met police

UŽASNA SMRT

MISLIO JE DA JE NJEGOV UJAK UMRO U POŽARU: Onda je pronašao JEZIVI SNIMAK - bio je žrtva SERIJSKOG UBICE (VIDEO)

Nakon što je Fasoli umro, jedan od njegovih prijatelja posetio je njegov stan sa i pronašao niz diskova

Objavljeno:

Muškaraca, za kojeg se prvobitno mislilo da je umro slučajno, ubio je serijski ubica koji ga je skinuo i mučio pre nego što ga je ugušio.

Piter Fasoli (58) upoznao je Džejsona Maršala na gej veb sajtu za upoznavanje i pozvao ga u svoju kuću u zapadnom Londonu, zbog seksa u januaru 2013. godine.

Oni su igrali seksualnu igru uloga.

Maršal, koji je se predstavio kao agent MI5, bio je opremljen policijskim pojasom, lisicama i držačem pištolja i rekao je Fasoliju da je uhapšen jer je bio špijun na osnovu Zakona o špijunaži - zapravo su igrali seksualne uloge.

Ali kasnije ga je mučio i davio do smrti, pre nego što je zapalio kuću kako bi pokrio tragove.

Prvobitna istraga o smrti gospodina Fasolija iz 2013. godine presudila je da se radi o nesreći u seksualnoj igri koja je pošla po zlu, ali nakon što je nećak otkrio video dokaze o njegovom mučenju, naređeno je novo suđenje.

Nakon što je Maršal ubio Fasolija, ukrao je 800 funti iz kuće pre nego što ju je zapalio i pobegao u Italiju. Tamo je ubio drugog čoveka i napao trećeg pre nego što je uhvaćen.

Maršal, tada 29, je u zatvoru od septembra 2017. godine, a osuđen je na najmanje 39 godina zbog ubistva Fasolija.

Istražitelj Šon Kamings rekao je:

- Porodica gospodina Fasolija pitala je zašto ovo ranije nije otkriveno.

Konstatovali su da je gospodin Fasoli bio nepušač, ali da su u stanu iza njegovog tela otkrivene šibice, i zato je trebalo da zaključe da požar nije slučajan.

Nakon što je Fasoli umro, jedan od njegovih prijatelja posetio je njegov stan sa i pronašao niz diskova. Ti diskovi na kraju su prešli u vlasništvo nećaka Fasolija, koji ih je pogledao i otkrio sedam sati dug video u kojem je njegov ujak u početku učestvovao u sporazumnoj seksualnoj aktivnosti sa Maršalom.

- Sve počinje kao igra uloga. Maršal glumi lik tajnog agenta, noseći policijsku futrolu i čini se da ima vatreno oružje i lisice. Ohrabruje Fasolija da se skine go, a on pristaje da ga Maršal veže. Čini se da Fasoli već neko vreme igra ulogu, a onda je u nekom trenutku jasno da je povukao svoj pristanak i Maršal tada pokušava da ga guši jastukom. Maršal je na kraju ubedio Fasolija da mu dostavi svoj matični broj - pre nego što je napustio kuću i otišao u kupovinu, dok je žrtva bila vezana u stanu. Nakon povratka, Maršal se mogao videti kako pokriva lice Fasolija lepljivom trakom pre nego što je par pao iza sofe, gde se navodi da je Fasoli ubijen - rečeno je na sudu.

Dok se kretao po stanu, Maršal je zakucao u nešto, zbog čega je video presečen. Ali zvuk se nastavio i ubojica se mogao čuti kako sipa neku vrstu tečnosti po stanu, a zatim se čuje i upaljač - „klik, klik, klik“.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.