OBESILA SE SESTRA POZNATE VODITELJKE: Dugo se borila sa depresijom...
Rut Langsford je izgubila sestru, Foto: Youtube printscreen

TUGA

OBESILA SE SESTRA POZNATE VODITELJKE: Dugo se borila sa depresijom...

Voditeljka nije mogla da vodi jutarnju emisiju na ITV-ju te nedelje

Objavljeno:

Sestra voditeljke britanskog jutarnjeg programa, Rut Langsford, obesila se u svojoj porodičnoj kući nakon duge borbe sa depresijom.

Džulija Džonson pronađena je mrtva u dobi od 62 godine u garaži svog doma u Lingfildu u junu od strane njenog supruga Pola.

Rut (59) i njen suprug Emon Holms rekli su gledaocima da joj je sestra umrla "nakon duge bolesti". Voditeljka nije mogla da vodi jutarnju emisiju na ITV-ju te nedelje, a dva meseca kasnije u suzama napustila studio, ne mogavši da nastavi telefonom razgovor o depresiji.

Ona je najzad napravila pauzu u karijeri:

- Moja voljena sestra Džulija nažalost je umrla nakon veoma duge bolesti. Srce mi je potpuno slomljeno. Ona je bila najslađa duša i zauvek će mi nedostajati. Sigurna sam da ćete razumeti da mi treba vremena da žalim sa porodicom. Hvala vam na razumevanju.

Džulija je i ranije govorila o svojoj borbi sa depresijom, govoreći u intervjuu iz 2010. godine:

- U svom odraslom životu patila sam od depresije, naročito kad sam prešla pedesete. Sada učim da se nosim s tim, ali Rut mi je zaista bila podrška. Telefonirala bih joj u suzama i otišla da budem s njom. Podstiče me da imam više poverenja u sebe i kada se trudim previše raditi, naučila me je da kažem ne i malo više pazim na sebe. Ona je najbolja sestra koju je svako mogao imati.

Ukoliko pomišljate na samoubistvo ili sumnjate da na njega pomišlja neko vama blizak, možete pozvati Nacionalnu SOS liniju za prevenciju suicida. Razgovori nisu ograničeni, a linija radi neprekidno - 24 časa, sedam dana nedeljno. Broj kol-centra je 011/7777-000

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.