LENKA I NJEN MUŽ SU OSVOJILI 105 MILIONA NA LUTRIJI! Njihovi planovi za TROŠENJE NOVCA su mnoge iznenadili (VIDEO)
Osvojili milione, Foto: Youtube printscreen

SREĆNICI

LENKA I NJEN MUŽ SU OSVOJILI 105 MILIONA NA LUTRIJI! Njihovi planovi za TROŠENJE NOVCA su mnoge iznenadili (VIDEO)

Par živi u malenoj kući u nizu i već su počeli tražiti veću kuću kako bi njihova deca imala svako svoju sobu

Objavljeno:

Britanski par, koji je osvojio neverovatnih 105 miliona funti na lutriji EuroMillions jackpot, nakon dugo razmišljanja je odlučio da ne planira skrivati svoj identitet.

Trgovkinja Lenka (41) i građevinski radnik Stiv Tompson (42) iz Selsija održali su konferenciju za novinare na kojoj su nekoliko puta ponovili da su i dalje u šoku nakon golemog dobitka koji su osvojili pre 7 dana.

Stiv je rekao da je, nakon što je shvatio da se svih sedam izvučenih brojeva poklapa s onima na njegovom listiću, bio na ivici srčanog udara, piše TheSun.

- Počeo sam da se tresem. Znao sam da se radi o velikom dobitku, uopšte nisam znao što da radim. Šetao sam unutra i napolje, otišao do svog kombija pa se opet vratio, hteo sam pokucati na vrata svim komšijama i ispričati im...- rekao je Stiv.

Dodao je da svoje klijente s kojima je dogovorio uređivanje stanova neće izneveriti.

- Sve poslove koje sam dogovorio do Božića ću uraditi kao da se ništa nije dogodilo. Ionako ne planiram ništa ne raditi jer jednostavno nisam tip koji voli da sedi. Moj poslovni partner zna da sam i dalje tu ako treba još jedan par ruku- kaže otac troje dece od 8, 10 i 15 godina.

Par živi u malenoj kući u nizu i već su počeli tražiti veću kuću kako bi njihova deca imala svako svoju sobu.

- Za nas je to velika stvar. No, ostaćemo u kvartu jer nam se tu sviđa. Pomoći ćemo i članovima svoje porodice da svako kupi kuću za sebe - rekli su.

Kažu da im je bitno da deca 'ostanu na zemlji' i da ih do sad nisu tražila ništa preterano. Najmlađa ćerks je zamolila da joj kupe rozi iPhone.

- Desetogodišnjak je rekao da bi voleo da mu kupimo Teslu, ali to naravno nije moguće jer je premalen - smeju se.

Lenka je poreklom Slovakinja i veseli ju što će joj njina rodbina od tamo sad lakše dolaziti u posetu.

- Ne samo da ćemo moći počastiti rodbinu nego ćemo počastiti i sebe. Moći ćemo češće na odmor, možda na neku plažu gde je toplo - rekla je Lenka, koja je u Britaniju došla na studije, a sa Stivom je u vezi 17 godina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.