KRISTINU (59) SU POJELE DIVLJE SVINJE! Detektiv ovako UŽASAN SLUČAJ nije video za 35 godina karijere!
Foto: AP

STRAVIČNO

KRISTINU (59) SU POJELE DIVLJE SVINJE! Detektiv ovako UŽASAN SLUČAJ nije video za 35 godina karijere!

Šerif je rekao da je Rolins imala teške povrede glave i nekoliko drugih povreda u skladu sa ujedima različite veličine

Objavljeno:

Ženu je napala i ubila grupa divljih svinja u nedelju ujutro ispred kuće na jugoistoku Teksasa, gde je radila kao negovateljica, saopštile su vlasti.

Šerif okruga Čembers Brajan Hotorn rekao je na konferenciji za novinare u ponedeljak da je Kristin Rolins (59) oko 6 ili 6:30 ujutru napadnuta u kući Anahuak, 40 milja istočno od Hjustona.

84-godišnja žena koju je Kristin negovala skoro dve godine izašla je napolje i pronašla je u prednjem dvorištu između automobila i ulaznih vrata, rekao je Hotorn novinarima.

Šerif je rekao da je Rolins imala teške povrede glave i nekoliko drugih povreda u skladu sa ujedima različite veličine, što ukazuje da je upleteno više životinja.

Detektivi i dalje pokušavaju da utvrde da li je Rolins pala zbog zdravstvenog stanja i da li je pad prouzrokovao povredu glave, ili su životinje naterale da padne.

- U mojih 35 godina to je bila jedna od najgorih stvari koje sam ikad video -rekao je Hotorn o slučaju.

Patolog u susednom okrugu Džeferson zaključio je u ponedeljak da je Rollns iskrvarila nakon ujeda divljih svinja. Hotorn je rekao novinarima da su divlje svinje problem u okrugu i čitavoj državi Teksas. Ali ovakvi incidenti su retki.

- Samo iz malo istraživanja koje smo sproveli, ima manje od šest takvih slučajeva koja su tokom godina prijavljeni - rekao je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Yahoonews)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.