UTOPILA JE SVOJE BLIZANCE I SMEŠTENA JE U SANATORIJUM: Njen suprug je sad dobio PISMO koje ga je PREPLAŠILO
Samanta je ubila blizance, Foto: Printscreen

užasan zločin

UTOPILA JE SVOJE BLIZANCE I SMEŠTENA JE U SANATORIJUM: Njen suprug je sad dobio PISMO koje ga je PREPLAŠILO

Otac blizanaca Stiven (36) sada je dodatno propatio, nakon što je njegova majka dobila zlobno pism

Objavljeno:

Majka koja je utopila svoje blizance u kupatilu okrivila je oca dece za njihovu smrt 'bolesnim' pismom napisanim u bezbednosnoj jedinici za mentalno zdravlje.

Samanta Ford (38) osuđena je na 10 godina zatvora zbog ubistva pošto je priznala da je utopila svoje bebe Džejka i Kloi kada su im imale 23 meseca života.

Pokušala je da se ubije tako što se svojim automobilom zabila u zadnji deo kamiona.

Ford je ubila svoje bebe, dobijene veštačkom oplodnjom, jer je želela da njihov otac zna da ona pati 'posle preseljenja od porodice iz Katra nazad u Veliku Britaniju ".

Ali otac blizanaca Stiven (36) sada je dodatno propatio, nakon što je njegova majka dobila zlobno pismo od Samante optužujući ga za smrt beba.

On ju je, u besnom postu na Tviteru, nazvao bolesnicom i tvrdi da pismo dokazuje da je bila „narcisoidna osoba“ . Takođe je kritikovao ustanovu za mentalno zdravlje koja joj je omogućila da pošalje pismo.

- Moja mama je apsolutno uznemirena zbog ovoga. Pogodilo ju je. Plače ceo dan. Pismo me krivi za smrt moje dece. Krivi i moju mamu što je nije podržavala, zove me bolesnim i kaže da je moje ponašanje odvratno. - rekao je Stiven Ford.

Ford i Steven su proveli prvih 10 godina svog braka živeći u Kataru, gde su im se rodile bebe blizanci nakon dužeg perioda lečenja veštačkom oplodnjom. Ali njihova veza se pogoršala nakon što su se vratili u Veliku Britaniju početkom 2018. godine. Ubrzo su se razveli.

Nakon što ih je utopila, obukla i stavila njihova tela u svoj auto, Ford se namerno zakucala u zadnji deo kamiona u neuspešnom pokušaju da se ubije. Samo nekoliko sati kasnije, njen otuđeni muž je saznao da su njihova deca mrtva.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.