BOGATOJ NASLEDNICI ČUVENE HRVATICE BIVŠI MUŽ PRETI: Sve mu je plaćala, on joj poželeo da joj dete UMRE OD SIDE
Petra Eklston, Foto: Instagram printscreen / petraecclestoneoffical

RAZOTKRILA GA

BOGATOJ NASLEDNICI ČUVENE HRVATICE BIVŠI MUŽ PRETI: Sve mu je plaćala, on joj poželeo da joj dete UMRE OD SIDE

Petra koja s Džejmsom ima troje dece kaže kako je njen bivši suprug bio čista prevara i kako se hvalio poslovnim carstvom koji je sam izgradio, a zapravo ga je finansirala ona

Objavljeno:

Petra Eklston, kći jedne od najbogatijih Hrvatica Slavice Radić, otvorila je profil na Instagramu i preko ove društvene mreže odlučila je otvoreno reći pravu istinu o svom bivšem suprugu Džejmsu Stantu.

- Ovaj čovek nikada nije bio milijarder. Naivno sam finansirala celi njegov život tokom našeg braka, plaćala njegove automobile, satove, umetničke slike... Od mog oca pozajmio je i 10 miliona funti za posao koji mu je propao – napisala je Petra na Instagramu i dodala kako nerado iznosi prljavo rublje bivšeg muža, ali svojim ponašanjem i pretnjama nakon razvoda naterao ju je na ovaj korak.

Petra koja s Džejmsom ima troje dece kaže kako je njen bivši suprug bio čista prevara i kako se hvalio poslovnim carstvom koji je sam izgradio, a zapravo ga je finansirala ona, dok je on uglavnom nadrogiran ležao u krevetu.

– Krivim sebe što sam stvorila takvo čudovište kakvo je on danas – napisala je Petra, a kasnije je sve tri objave o bivšem suprugu ipak uklonila s Instagrama.

Napisala je i kako je javno odlučila otkriti kakav je Džejms nakon što joj je poslao poruku u kojoj je napisao kako se nada da će joj nerođeno dete umreti zbog AIDS-a.

Feeling like superwoman today. What drives you? ?????

A post shared by Petra Ecclestone (@petraecclestoneofficial) on

Naime, Petra je sada verema za Sema Palmera s kojim očekuje dete. U objavama koje je napisala na Instagramu napisala je i kako je Džejmsu u brakorazvodnoj parnici dala milione, a on njihovu decu više ne zove i ne trudi se uopšte da ih viđa.

Petra i Džejms upoznali su se 2006. godine i venčali su se 2011. godine u Rimu na venčanju na kojem je bila pozvana svetska elita i koje je koštalo 11 milijardi funti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.