PROGLASILI SU JE NAJRUŽNIJOM DEVOJKOM NA SVETU! Onda im je poslala poruku kojom je svima zapušila usta!
Ilka Brihl, Foto: Printscreen/jutjub

BRAVO

PROGLASILI SU JE NAJRUŽNIJOM DEVOJKOM NA SVETU! Onda im je poslala poruku kojom je svima zapušila usta!

Ova devojka rođena s retkim i teškim poremećajem

Objavljeno:

Kad je Nemica Ilka Brihl otvorila profil na instagramu, idioti iz svih delova sveta su je napali ružnim komentarima, a išli su toliko daleko da su je proglasili najružnijom devojkom na svetu. Ilka, međutim, za to vreme, odlučno pokazuje svetu da lepota ima različita lica i, na sreću mnogih, nije odustala od objava. U želji da ohrabri druge, iako usput sve vreme trpi uvrede, Ilka je postala vrlo uticajna aktivistkinja koju trenutno prati više od 28 hiljada ljudi.

"Moja je misija da podsetim svet da smo svi lepi", piše ova devojka rođena s retkim i teškim poremećajem zbog kojeg je već prošla niz operacija, a nove je tek čekaju.

"Rođena sam s rascepom usne i nepca, a nosne šupljine nisu mi dobro formirane. Nisam imala desnu stranu suznog kanala pa su mi se suze stalno slivale niz lice", ispričala je Ilka na profilu koji je odlučila da otvori nakon što su njeni prijatelji profesionalno snimili nekoliko njenih portreta.

"Tad sam shvatila da želim da pokažem svetu svoje lice i ko sam zaista. Govore mi da sam ružna, ali ja tvrdim da postoji samo jedna vrsta ružnoće - ružna duša. Niko ne treba da se skriva zbog svog izgleda", objašnjava ova hrabra devojka, a mi joj se klanjamo s najdubljim poštovanjem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.