HIRURG JE POKUŠAVAO DA OŽIVI MLADIĆA VIŠE PUTA: Nije uspeo, a kada mu je video lice, vrisnuo je usred sale
Ilustracija, Foto: Profimedia

DA TI SRCE PUKNE

HIRURG JE POKUŠAVAO DA OŽIVI MLADIĆA VIŠE PUTA: Nije uspeo, a kada mu je video lice, vrisnuo je usred sale

Kada je sve završilo, medicinsko osoblje mi je reklo da je taj mladić moj sin

Objavljeno:

Bio sam ugledni hirurg, imao porodicu, bio srećan, mislio sam da mi niko ne može ništa i da sve držim u svojim rukama. Pred kraj dežurstva imao sam hitnu intervenciju, mladić iz saobraćajne nesreće sa teškim telesnim povredama.

Borba za život je trajala preko 4 sata, više puta smo ga gubili i nekako oživljavali, svakim minutom sve je bilo manje šanse da će preživeti. Na kraju i pored silnih muka i pokušaja nismo, nisam uspeo.

Kada je sve završilo, medicinsko osoblje mi je reklo da je taj mladić moj sin i da mi nisu ništa govorili kako bih bio u stanju da operišem.

Tu noć su se ugasila dva života, jedan mladi život, život mog sina i moj, jer moja duša je u toj sekundi naprosto umrla, ostalo je telo da tumara ovom zemljom i čeka kraj.

foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Od tada su prošle skoro dve godine, za mesec, 12 dana i 4 sata će biti dve godine, nikada više nisam ušao u bolnicu, na bolovanju sam, ne izlazim iz kuće.

Krivim sebe, možda sam mogao bolje, možda sam mogao sačuvati taj mladi život, možda da je neki drugi doktor bio u smeni da bi bilo bolje…. milion pitanja, pitanj na koja ne mogu da dam odgovor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.