BESKUĆNICA (31) MU JE TRAŽILA 25 CENTI ZA HLEB: Ono što je muškarac uradio je ČIST HOROR (VIDEO)
Žena je ubijena, Foto: Youtube printscreen

UŽAS U RIO DE ŽANEIRU

BESKUĆNICA (31) MU JE TRAŽILA 25 CENTI ZA HLEB: Ono što je muškarac uradio je ČIST HOROR (VIDEO)

Incident se dogodio satima pre drugog slučaja smrti beskućnika u Brazilu

Objavljeno:

Beskućnica (31) u Rio de Žaneiru ubijena je samo nekoliko sekundi nakon što je pitala muškarca da li može da joj udeli 25 centi kako bi mogla da kupi hleb.

Nadzorna kamera snimila je trenutak kada je Zilda Henrikue dos Santos Leandro šetala nasred ulice i pokušala da privuče pažnju Aderbala Ramosa de Kastra u subotu ujutro.

Muškarac je nastavio da hoda, ignorišući je, sve dok ga dos Santos Leandro nije sustigla. Tada se vidi da su razmenili rieči.

Na snimcima se vidi Dos Santos, koja je bila poznata i kao Neia, kako se okreće od i čini se da će se udaljiti pre nego što ju je de Kastro upucao revolverom kalibra 39.

Strelac je pobegao kad je svedok pojurio da pomogne ženi. Dos Santos Leandro je prebačena u lokalnu bolnicu, gde je proglašena mrtvom.

De Kastro je uhapšen i od tada je u policijskom pritvoru. Njegov advokat rekao je za G1 da je njihov klijent tvrdio da je bio na putu da otvori restoran koji poseduje i mislio je da će ga dos Santos Leandro opljačkati.

Incident se dogodio satima pre drugog slučaja smrti beskućnika, kada su četiri muškarca koja su živela na ulicama Sao Paula umrla nakon konzumiranja „sumnjive tečnosti“.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.