ANA JE RADILA U TAJNOJ SLUŽBI I SLIKALA SE GOLA: Nakon toga njen život postao je pakao! (FOTO)
Ana Anufrijeva, Foto: ANNAANUFRIEVA / FACEBOOK

drastična odluka

ANA JE RADILA U TAJNOJ SLUŽBI I SLIKALA SE GOLA: Nakon toga njen život postao je pakao! (FOTO)

Anufrijeva (27) je rekla medijima da je otkaz u tajnoj službi u kojoj je radila

Objavljeno:

Odluka da se slika za "Plejboj" Ruskinju Ana Anufrijevu praktično je koštala svega. Ostala je bez posla u tajnoj službi u kojoj je radila, samim tim bez novca i krova nad glavom, niko ne želi da je zaposli, a otac je prestao da razgovara sa njom jer se "osramotila pred čitavom državom".

Anufrijeva (27) je rekla medijima da je otkaz u tajnoj službi u kojoj je radila (nije precizirala kojoj) dobila nakon što je njen šef saznao za seriju golišavih fotografija slikanih za poznati svetski magazin.

Gubitak posla doveo ju je u nezavidnu situaciju. Fotografije su izazvale takav skandal da sada niko ne želi da je zaposli u njenom rodnom gradu Tumenu u Sibiru. Morala je da proda stan koji je kupila, jer više ne može da plaća otplatu hipoteke.

- Nemam gde da živim. Nemam posao, nemam dečka, nemam stan. Kao da sam počinila zločin. Niko ne želi da me zaposli. Izmišljaju desetine razloga. Odjednom više nemaju konkurse ili kažu da su našli boljeg kandidata - rekla je.

Tu nije kraj njenim problemima. Anin otac odbija da razgovara sa njom "jer se osramotila pred čitavom državom", a zbog stresa imala je i niz zdravstvenih problema - od gubitka kilograma do problema sa menstuacijom. Ipak, uprkos svemu tome, kaže da ne žali što je slike poslala u časopis.

- Zašto samo modeli, glumice, fitnes treneri i blogeri mogu da otkriju svoje telo? - pita.

Anufrijevu smatra da bi trebalo dozvoliti državnim službenicama da poziraju goli ako žele.

- Svi bi trebalo da se naviknu na misao da žena koja voli sebe i neguje svoje telo može i da ga pokaže, uključujući lekare, nastavnike i državne službenike. Volim gole fotografije i skladno žensko telo smatram oblikom savršenstva, zato vas molim da ne sudite, već samo uživajte - završila je.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Dailystar.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.