OVOG ČOVEKA SU PROZVALI TATOM GODINE: I vi ćete se složiti kada vidite njegovu objavu! (FOTO)
Ejšel Kol, Foto: Printscreen Facebook

vredna i posvećena

OVOG ČOVEKA SU PROZVALI TATOM GODINE: I vi ćete se složiti kada vidite njegovu objavu! (FOTO)

Ejšel je medicinska sestra koja radi u višesatnim, napornim i često noćnim smenama

Objavljeno:

Prava ljubav se meri delima, a ne rečima. Podrška koju pružate partneru i njegovoj ili njenoj karijeri, vredi više od bilo čega na svetu.

Džord Kol je suprug koji bi svima trebao da bude primer jer svoju suprugu Ejšel voli bezuslovno.

Ejšel je medicinska sestra koja radi u višesatnim, napornim i često noćnim smenama, a njen muž pritom brine za njeno emocionalno blagostanje, i njihovo četvero dece.

Kad je Kol podelio njihovu priču na Fejsbuku, mnogi su se poistovjetili s njim i pružili podršku celoj porodici.

"Kad se oženiš medicinskom sestrom, oženiš i njen posao. Puno je propuštenih prilika, propuštenih događaja s decom i obroka s porodicom. Duboko u sebi to prihvatate i shvate da je to njihov poziv i strast", započeo je objavu.

Dok Ejšel radi do iscrpljenosti, suprug je podržava na svaki mogući način.

"Dok moja medicinska sestra spava, tiho čistim kuću, perem suđe, spremam jelo i perem rublje. Tako je barem sve čisto i spremno pre nego što ode na posao", napisao je.

Kol takođe razume koliko je emocionalna podrška važna.

"Kad dođe kući, priča mi kakva joj je bila smena. Priča mi o pacijentima koji umiru te da sve čini da im bude ugodnije, a uz sve to se bori da te emocije ne donosi u naš dom. Nazove me ujutro, 5 sati nakon smene. Tada joj dajem do znanja da je neverovatna majka, medicinska sestra i supruga. Daje 100 posto od sebe pa tako motiviše i mene. Znam da osim što ja spavam sam, i ona spava sama. Zato se pobrinem da krevet bude napravljen kad se vrati kući", nastavio je.

Osim što brine za decu, pomaže im u pisanju domaće zadataka, čisti dom, i kuva.

"S decom radim domaći zadatak, pripremam ručak i večeru za sledeći dan. Sve tako da ona ne mora da brine ni o čemu. Volim moju medicinsku sestru, majku, suprugu i najbolju prijateljicu", reči su kojima je zaključio objavu zbog koje su mu mnogi dodijelili laskavu titulu "oca godine".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.