TRUDNICA OTIŠLA U ŠUMU, PA U PANICI ZVALA PARTNERA: Kada je krenuo ka njoj, dočekao ga je PRIZOR IZ NOĆNE MORE!
Elisu su ubili psi, Foto: Facebook / Elisa Pilarski

umrla na stravičan način

TRUDNICA OTIŠLA U ŠUMU, PA U PANICI ZVALA PARTNERA: Kada je krenuo ka njoj, dočekao ga je PRIZOR IZ NOĆNE MORE!

Par je delio kuću u blizini šume i nakon otkrića beživotnog tela Pilarski, njen partner je zatražio pomoć komšije koja je potom pozvala policiju

Objavljeno:

Trudnicu su ubili psi goniči u šumi na severu Francuske, u kojoj se često lovi.

Telo Elise Pilarski (29) koja je šetala svoje pse otkriveno je u blizini grada Villers-Koterets.

Umrla je nakon „nekoliko ugriza pasa na donjim i gornjim udovima i glavi“, rekao je tužilac Frederik Trinh.

Policija je saopštila da vrši testove na 93 psa i da su otvorili istragu o ubistvu. Testovi, upoređujući sveže uzorke DNK sa uzorcima Pilarski, pokušaće da utvrde koje su životinje bile odgovorne za napad i kome pripadaju.

Pet pasa koji su pripadali Pilarskoj, koja je u trenutku njene smrti navodno bila trudna šest meseci, bili su među onima koji su se testirali.

Post mortem pregled pokazao je da je žrtva pretrpela ugrize pasa za glavu, trup i ruke, prouzrokujući teško krvarenje i ogroman gubitak krvi.

Prema navodima tužilaštva, Pilarski je u subotu šetala šumom Rec, oko 80 kilometara severoistočno od Pariza, kada je telefonirala svom partneru i rekla da se brine da će ga grupa pasa napasti.

Potom se uputio u to područje, gde je kasnije pronašao njeno telo, navodno posle krikova baš jednog od njenih pasa.

foto: Facebook / Elisa Pilarski

Par je delio kuću u blizini šume i nakon otkrića beživotnog tela Pilarski, njen partner je zatražio pomoć komšije koja je potom pozvala policiju.

Grupa psa goniča lovili su jelene u šumi, objavio je u utorak lokalni list Le Courrier Picard. Osoba povezana s lovom, Anđela Van Den Berghe, potvrdila je da se incident dogodio u subotu, ali je za novinsku stranicu L'Union (na francuskom jeziku) rekla da "po našem saznanju, tragična nesreća koja se dogodila nema veze ni sa našim sa psima, niti sa lovom ".

Glumica Brižit Bardo predsednica fondacije za dobrobit životinja, pozvala je francuske vlasti da odmah obustave „sva odobrenja za lov za ovu sezonu“. Ali francusko lovačko udruženje tvrdi da nema dokaza o "umešanosti lovačkih goniča u smrt ove žene".

Rec šuma okružuje mali grad Villers-Koterets i prostire se na više od 13 000 hektara (50 kvadratnih kilometara). U njemu žive mnoštvo divljih životinja, uključujući jelena, srnu i lisice.

Nakon vesti o njenoj smrti, ljudi su počeli da objavljuju počast na Fejsbuk stranici Pilarski, pišući kako su šokirani zbog vesti o onome što se dogodilo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.