SVAKA PORODICA JE NESREĆNA NA SVOJ NAČIN: Za godinu dana izgubio RODITELJE I BRATA na najužasnije moguće načine!
Porodicu Don zadesio niz tragedija, Foto: Facebook printscreen

smrt ih pratila

SVAKA PORODICA JE NESREĆNA NA SVOJ NAČIN: Za godinu dana izgubio RODITELJE I BRATA na najužasnije moguće načine!

Porodične tragedije Donovih počele su 4. januara ove godine

Objavljeno:

Žena koja se bavila dresurom konja obesila se samo pet meseci nakon što se njen sin utopio u tragičnom samoubistvu na moru.

Fejt Don (55) nije mogla da podnese tugu nakon smrti sina Alastaira (26). Čak je rekla svom suprugu Niku (53) da bi trebalo da uzmu preveliku dozu tableta da bi se "ponovo" okupili sa svojim voljenim sinom i često bi govorila o tome da se treba da se ubiju.

Ali Nik nikada nije verovao da će njegova supruga zapravo to i uraditi - sve dok nije prošao kroz ulazna vrata njihovog doma u Češiru kako bi je pronašao mrtvu u hodniku.

A u okrutnoj igri sudbine, Nik je prošlog meseca umro u saobraćajnoj nesreći, ostavivši njihovog preostalog sina Andreja (29) sa teškim gubicima majke, oca i brata za manje od godinu dana.

Rastuženi prodavač automobila napisao je na Fejbuku:

- Reči ne mogu opisati način na koji se osećam, znam, moje srce je slomljeno, moj svet mi je oduzet. Volim te tata i stvarno se nadam da postoji raj u kojem možeš biti sa mamom i Alastairom.

Porodične tragedije Donovih počele su 4. januara ove godine kada je Alastair, koji je imao istoriju samopovređivanja, kupio železničku kartu u jednom smeru do škotske obale. Poslao je majci SMS poruku rekavši:

- Otišao sam, neka me niko ne kontaktira - pokrenuvši veliku policijsku potragu.

20. januara njegovo telo je pronađeno na plaži Balmedi u Aberdinu nakon što se njegov ranac isplivao na pesak.

Gubitak sina je uticao je na Fejt da se okrene alkoholu do tačke u kojoj je razmišljala o samoubistvu.

- Fejt je uvek pila alkohol, ali kada je Alastair umro, počela je da pije mnogo više. Pre nego što je preminuo, obično je bila srećna osoba, njegova smrt nas je jako pogodila, posebno nju.Više puta je spominjala da će se obesiti, ali nikad nisam verovao da hoće. Odbila je svu pomoć i izjavila da joj ne treba - otkrio je njen suprug Nik pre nego što je i sam umro.

Prošlog meseca pokrenuta je istraga o smrti Nika, koji je umro kada se njegov BMW Mini sudario sa automobilom Volksvagen u 5 ujutro 2. oktobra. Još jedna osoba tada je teško povređena nakon što su se prilikom udara oba vozila zapalila.

Ukoliko pomišljate na samoubistvo ili sumnjate da na njega pomišlja neko vama blizak, možete pozvati Nacionalnu SOS liniju za prevenciju suicida. Razgovori nisu ograničeni, a linija radi neprekidno - 24 časa, sedam dana nedeljno. Broj kol-centra je 011/7777-000

bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.