POLICIJA UPALA U VRTIĆ I PRONAŠLA UŽAS: U podrumu je bio LAŽNI ZID, a iza njega POTRESAN PRIZOR (VIDEO)
Vrtić koji su pretresli, Foto: CBS Denver printscreen

NELEGALNO POSLOVANJE

POLICIJA UPALA U VRTIĆ I PRONAŠLA UŽAS: U podrumu je bio LAŽNI ZID, a iza njega POTRESAN PRIZOR (VIDEO)

Kad su stigli u vrtić nisu pronašli nijedno dete. No, kad su potražili vlasnicu ustanove koja živi na istoj adresi, rekli su kako su začuli zvukove dece

Objavljeno:

U privatnom dečjem vrtiću u Kolorado Springsu socijalna služba je, prilikom obilaska u pratnji lokalne policije, pronašla 26-ero dece iza lažnog zida koji je vodio u podrum vlasnika kuće.

Sva pronađena deca mlađa su od tri godine.

Službenici su u sredu krenuli u inspekciju tragom pritužbe da vrtić Play Mountain Place prima više dece nego što bi to prema dozvoli smeli činiti.

Kad su stigli u vrtić nisu pronašli nijedno dete. No, kad su potražili vlasnicu ustanove koja živi na istoj adresi, rekli su kako su začuli zvukove dece.

Započeli su istraživanje i pronašli lažni zid iza kojeg je bio ulaz u podrum. Kada su se službenici spustili stepenicama, u podrumu su pronašli dve odrasle osobe i 26-ero dece, od kojih su sva bila mlađa od tri godine.

Deca su odmah upućena svojim roditeljima. Troje odraslih radnika dečjeg vrtića uhapšeno je pod sumnjom u zanemarivanje dece, ali istražitelji su odbacili te optužbe usled dalje istrage.

Vlasnica vrtića 58-godišnja Karla Fejt, koja je odbila da sarađuje sa službenicima, nije uhapšena "dok detektivi ne utvrde prikladne optužbe", kako javlja CBS Denver.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.