TIGAR I LAV NAPALI KONJA U CIRKUSU: Snimljena prava DRAMA! (VIDEO)
Tigar je napao konja u cirkusu, Foto: Printcreen/Livelik

stravična scena

TIGAR I LAV NAPALI KONJA U CIRKUSU: Snimljena prava DRAMA! (VIDEO)

Napad se dogodio u cirkusu

Objavljeno:

Posetioci jednog cirkusa bili su svedoci brutalne scene.

Naime, tigar i lav napala su konja. Lav mu se zakačio za stomak, a tigar ga je grizao za nogu i naskako na njega. Uzaludno su se čuvari trudili da ih oteraju batinanjem i različitim prutovima i šipkama, ova dvojica bili su odlučni da ga pojedu - očigledno.

Ljudi su se uznemirili. Prilazili su ogradi da bi što bolje ispratili dešavanje. Muzika nije stala, a konj je uprkos napadima nastavio da trči uvežbanom putanjom. Doduše, u trenucima kada nije bio na podu od siline tigrovih šapa.

Konj je bio usred performansa kada su ga zaskočile dve zveri i zaprepastile trenere koji su nadgledali čitavu situaciju. Naime, plan je bio da tačka sadrži tigar i lav jašu na leđima konja, ali se sve pretvorilo u haos kad su zveri napale bespomoćnog konja.

Na kraju su čuvari ipak uspeli da oteraju napadače, a konj je bio vidno preplašen.

Glasnogovornik cirkusa izjavio je kako se situacija zakomplikovala kad je konj zadnjim nogama udario lava nakon čega je lav uzvratio ujedima. Takođe, navedeno je u izvještaju cirkusa da je konj u dobrom stanju, i kako je normalno da se ovakve stvari dešavaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.