NJENI BLIZANCI SU UMRLI ZBOG UŽASNE GREŠKE SUPRUGA: Kada čujete šta je uradio, čudićete se što je JOŠ UVEK UZ NJEGA
Marisa oprostila mužu, Foto: Dr Phil printscreen

NOĆNA MORA RODITELJA

NJENI BLIZANCI SU UMRLI ZBOG UŽASNE GREŠKE SUPRUGA: Kada čujete šta je uradio, čudićete se što je JOŠ UVEK UZ NJEGA

Uprkos svojoj tuzi i gnevu, Marisa je rekla da stoji uz svog supruga Huana Rodrigeza

Objavljeno:

Supruga muškarca optuženog za smrt njihovih jednogodišnjih blizanaca progovorila je o razarajućem trenutku kada ju je suprug pozvao da kaže da ih je slučajno ostavio u vrućem automobilu ceo dan.

U intervjuu sa dr Filom koji je emitovan u četvrtak, Marisa Rodrigez je rekla da se još uvek bori da se pomiri sa smrću svojih blizanaca Luna i Finiksa.

Uprkos svojoj tuzi i gnevu, Marisa je rekla da stoji uz svog supruga Huana Rodrigeza nakon što je on optužen za ubistvo drugog stepena i ugrožavanje dece.

Blizanci su umrli od toplotnog udara u julu, nakon što ih je njihov otac, irački ratni veteran, osam sati ostavio u svom vrućem automobilu, dok je bio na poslu u Bronksu u Njujorku.

Rodrigez je vlastima rekao da je mislio da je blizance ostavio u dnevnom boravku pre odlaska na posao u bolnicu u Bronksu.

- Muž me zvao, ja sam radila. Prvi poziv je bio oko 4. Rekao mi je: "Na tebe je red da pokupiš decu - prisetila se Marisa.

- Išao je na vojni događaj i uglavnom je decu dovodio u vrtić, ali mi smo pomešali na koga je red. Rekla sam da nema problema, pokupiću ih. Još uvek sam radila još najmanje sat vremena. Razgovarala sam s klijentom. Ponovno me nazvao na telefon i jednostavno sam ga ignorisala jer radim. Shvatila sam da mi je ostavio govornu poštu, što inače ne radi. Ponovno je nazvao. Prekinula sam posao čula sam ga kako govori da ih više nema.

Tužioci i dalje pokušavaju da utvrde da li će protiv Rodrikueza pokrenuti krivičnu prijavu zbog smrti blizanaca.

Policija je saopštila da se činilo da se Rodriguez odvezao nakon što je završio posao pre nego što je shvatio da su deca u automobilu, a zatim je panično tražio pomoć. Dečak i devojčica proglašeni su mrtvim na mestu događaja. Sudski papiri kažu da je otac policiji rekao:

- Izneverio sam ih. Moje bebe su mrtve. Ubio sam moje bebe.

Njegov advokat Džoi Džekson nazvao je smrt tragičnom greškom i ne veruje da otac treba biti procesuiran. Rodrigezova supruga i drugi ranije su ga opisali kao odanog oca koji već dovoljno pati.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.