USVOJITELJI SU JE OSTAVILI JER SU MISLILI DA JE STARIJA NEGO ŠTO IZGLEDA: Ona je sada ispričala svoju stranu priče
Koliko ima godina?, Foto: Youtube printscreen

da li joj verujete?

USVOJITELJI SU JE OSTAVILI JER SU MISLILI DA JE STARIJA NEGO ŠTO IZGLEDA: Ona je sada ispričala svoju stranu priče

- Imam 16 godina - rekla je u svom prvom intervjuu

Objavljeno: 15:56h

Ukrajinsko siroče, koje je američka porodica usvojila, a zatim napustila zbog navodnih laži o godinama, je negirala da se predstavlja kao dete iako je starija.

Natalija Grejs Barnet negirala je tvrdnje svojih bivših usvojitelja da je potpuno odrasla žena, kojoj je blizu 30 godina.

- Imam 16 godina - rekla je u svom prvom intervjuu.

- Imala sam šest godina kada sam došla u Sjedinjene Države. Samo znam da je došla porodica i posetila me, a nakon nekog vremena su me usvojili.

Natalija, koja ima oblik patuljastog rasta, kaže da je bila pod starateljstvom nekoliko hraniteljskih porodica u Americi pre nego što su je usvojili Kristin i Majkl Barnet, koji su živeli na Floridi, 2010. godine.

Kristine i Majkl rekli su da su naveli da Natalija ima šest godina kad su je usvojili, ali sumnjali su u njene godine, verujući da joj je tada bila bliža 20 godini.

Porodica je rekla da su se zbog Natalije osećali ugroženo i na kraju se preselili u Kanadu bez nje - ali platili su godinu dana stanarine kako bi mogla da živi sama.

Kristine i Majkl trenutno se suočavaju s optužbama za zanemarivanje i sudiće im se početkom 2020. godine.

- Zapravo sam mislila da sam našla pravu porodicu nakon što sam obišla dosta porodica - rekla je Natalija.

Ona je priznala da ju je prethodna porodica vratila u američke socijalne službe kada je povredila drugo dete.

- Jedan od momaka, ja i on bili smo zaista bliski, smo se skoro borili, ali ja sam pogrešno stala na njegovu ruku, tako da je mama mislila da pokušavam da mu slomim ruku - rekla je Natalija.

U septembru ove godine, Kristin Barnet rekla je za Daily mail da je Natalija pretila da će joj pobiti porodicu u snu, pokušala je da joj otrova kafu i pokušala da je gurne na električnu ogradu. Natalija negira sve tvrdnje. Rekla je da su tvrdnje o pokušaju trovanja nesporazum tokom čišćenja, negira da je htela da ih pobije i kaže da bi noću ušla u njihovu spavaću sobu kada je imala noćnu moru.

Natalija je takođe rekla da je, dok je kao osmogodišnjakinja živela sama godinu dana, živela na konzervisanim namirnicama koje su joj ostavili Barnetovi. Bila je upisana u školu za odrasle i tvrdi da joj je Kristin Barnet rekla da kaže drugima da ima 22 godine.

Pojavila se u američkoj emisiji sa Entonom i Sintijom Mans, parom s kojim sada živi i koji veruju da je 16-godišnjakinja. Kažu da ona nije nanela štetu njihovoj porodici

Nataliju su prvi put usvojili Kristin i Majkl Barnet - koji su već imali tri sina - 2010. godine. Kažu da su verovali da je šestogodišnjakinja iz Ukrajine, sa oblikom patuljarizma. Ali porodica tvrdi da su ubrzo nakon što su usvojili Nataliju, postali sumnjičavi prema njenim stvarnim godinama zbog svog ponašanja i zrelosti.

U septembru ove godine, Kristin je rekla da je Natalija više govorila kao tinejdžerka nego dete, da se nije želela igrati sa igračkama i da je želela da provodi vreme sa starijim devojčicama. Takođe kaže da je bilo fizičkih znakova da može biti starija nego što je porodica verovala.

- Kupala sam je i primetila sam da ima stidne dlake. Bila sam toliko šokirana. Upravo su mi rekli da je ona šestogodišnjakinja i bilo je očigledno da nije. Imala je menstruaciju i zube odrasle osobe. Natalia je bila žena. Imala je menstruaciju. Nikada nije narastala ni jedan centimetar, što bi se dogodilo čak i sa detetom koje ima patuljasti poremećaj.

Natalija je negirala da je imala menstruaciju dok je živela sa Kristin.

Kasnije, tvrde Kristina i Majkl, Natalija je postala opasnost za njihovu porodicu. 2012. Barnets je podnela zahtev Višem sudu okruga Marion na Floridi da se datum Natalijinog rođenja izmeni iz 2003. u 1989.

Kristin tvrdi da su testovi kostiju dokazali da je Natalija imala 14 ili više godina u vreme usvajanja, i kaže da je Natalija priznala da je starija nego što se pretvarala da je bila tokom dugotrajnog boravka na psihijatrijskoj jedinici - gde ju je 2012. godine smestila Barnets.

Ali u 2013. godini, Natalia je otpuštena iz psihijatrijske nege i Barnetsovu su odlučili da više nisu voljni da brinu o nekome za koga tvrde da je odrasla osoba. Oni su platili najam za stan u u Indijani, gde je Natalija godinu dana živela sama, sve dok policiji nije rekla da su je roditelji napustili 2014. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.