ZBOG OVE LEPOTICE SE BIVŠI KRALJ ODREKAO TRONA: Sad ne priznaje sina, a platiće BASNOSLOVNU ALIMENTACIJU
Sultan i Oksana, Foto: Instagram printscreen

PROBLEMI

ZBOG OVE LEPOTICE SE BIVŠI KRALJ ODREKAO TRONA: Sad ne priznaje sina, a platiće BASNOSLOVNU ALIMENTACIJU

Bili su na nekoliko večera, ali viđanje je bilo gotovo nemoguće jer se ona bavila manekenstvom pa je često putovala

Objavljeno:

Lepotica uporno objavljuje fotografije sa bivšim mužem i sinom na društvenim mrežama, a bivši kralj joj je postavio određene uslove.

- Kad smo se upoznali on se predstavio kao kralj Malezije, na šta sam ja rekla da sam kraljica Moskve - opisala je prvi susret sa svojim sad već bivšim mužem Oksana Voevodina, nekadašnja misica. Bilo je to 2017. godine u Moskvi, a sa sultanom Muhamedom V od Kelantana upoznao ju je draguljar Džejkob Arabo.

Bili su na nekoliko večera, ali viđanje je bilo gotovo nemoguće jer se ona bavila manekenstvom pa je često putovala.

- Jedna mi je firma ponudila jednogodišnji ugovor zbog kojeg bih se morala preseliti u Njujork. Moj budući muž zamolio me da ne donosim nikakve odluke te me pozvao da s porodicom dođem u Maleziju. Bili smo oduševljeni tom zemljom, a on mi je uskoro rekao da uživa u našim razgovorima te da bi hteo da mu postanem žena. To je bio početak naše ljubavne priče - napisala je Oksana na svom Instagramu.

Na društvenim mrežama objavila je kako je rođena 1992. godine u Astrakanu u Rusiji te da se preselila u Moskvu kako bi studirala ekonomiju. Tamo je 2015. pobedila na izboru lepote i postala Mis Moskve te osnovala modni brend kupaćih kostima i nastavila školovanje na Moskovskoj školi za radio i televiziju, a ima i diplomu iz marketinga. Otvorila je i salon lepote u Moskvi.

Mis Moskve udala se za sultana i kralja Malezije 2018. godine na luksuznoj ceremoniji u ruskoj metropoli, a imali su i venčanje u Maleziji.

O njihovoj vezi ruskim medijima pričao je njen otac Andrej Gorbatenko, inače lekar.

foto: Printscreen/Instagram/rihanapetra

- Oni žive svoj život, ja svoj, ali mogu vam reći da sam osetio olakšanje kad sam ga upoznao. Osećao sam da će Oksani biti dobro s njim. Kad je prešla na islam, informisao sam se o njihovoj veri, razgovarao sam s prijateljima koji su muslimani i mislim da je to predivna vera. Nisam primetio da je Muhamed raskalašan ili arogantan. Intelektualac je, pristojan i obrazovan, fantastična osoba. Jako sam sretan zbog Oksane - rekao je.

Ubrzo nakon venčanja, Muhamed je abdicirao, ali palata nikad nije objavila koji je razlog tome. Tron je preuzeo njegov brat, sultan Abdulah.

Oksana je rodila dete, a navodno je par išao u Nemačku na medicinski potpomognutu oplodnju, kako su tad pisali ruski mediji, ali ona je kasnije napisala kako je dete začeto na godišnjem odmoru u Australiji.

Međutim, pre nego što se sin Leon rodio par se i službeno razveo, što je javnost saznala tek kasnije. Naime, Oksana je nakon svega toga otvorila Instagram profil na kojem je počela objavljivati fotografije sebe, ali i Muhameda te njihovog sina nakon što se rodio. Tamo je ispisala njihovu ljubavnu priču, a problem je nastao kad je napisala kako će njen sin biti novi malezijski kralj.

Društvenim mrežama počeo je zatim kružiti navodni sertifikat razvoda Oksane i Muhameda.

Tamo stoji da su se razveli 1. jula ove godine, a palata je službeno objavila samo kako se "niko ne može nazivati kraljicom ili kraljem Kelantana bez službene objave palate".

Navodno je razlog razvoda taj što se pojavio snimak Oksane u rijalitiju koji se snimao u Meksiku, a u kojem je ona pred kamerama imala seks s jednim učesnikom, ali službeno nikad nismo saznali zašto su se razišli.

On sada tvrdi kako petomesečni Leon uopšte nije njegov sin te je izjavio da je brak s njom "najveća greška njegovog života", dok ona nudi DNK testiranje.

Oksana je u razvodu prvo tražila 16 miliona funti te vlasništvo vile u Španiji, a zatim i mesečnu alimentaciju od 2.400 funti te stan u Londonu vredan 8 miliona funti i stan u Moskvi vredan 1,2 miliona funti.

Muhamed je to odbio te joj je ponudio sporazum prema kojem će dobiti ukupno 100.000 dolara, a za dete će uspostaviti fondaciju u koju će svaki mesec uplaćivati 1.500 dolara.

No, uz sve to je postavio i uslove - on neće priznati sina, ali javno neće ni poricati da je njegov, Oksana i Leon ne smeju ga više nikada kontaktirati te ona mora obrisati sve profile na društvenim mrežama. Sina mora odgajati kao sunitskog muslimana, ali i odreći se njegovog prava nasledstva na malezijski tron.

Oksana je to odbila jer insistira da je sin njegov te tvrdi kako Leon ima pravo jednog dana biti malezijski kralj.

Sapunici se, ukratko, ne nazire kraj, a Oksana nastavlja redovno objavljivati fotografije svog sina na Instagramu, nazivajući ga budućim kraljem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.