SVI SU ČULI GLASNE UZDAHE IZ NJIHOVE KABINE, ONDA I SVAĐU: Par izbacili sa kruzera zbog odnosa, sad tuže kompaniju
Ilustracija, Foto: Printscreen/facebook

nesvakidašnje

SVI SU ČULI GLASNE UZDAHE IZ NJIHOVE KABINE, ONDA I SVAĐU: Par izbacili sa kruzera zbog odnosa, sad tuže kompaniju

Iz kompanije su potvrdili da su ih zamolili da napuste brod 'zbog sigurnosti ostalih putnika'

Objavljeno:

Nemački par tuži kompaniju kojoj su platili krstarenje jer tvrde kako su ih bešćutno ostavili na Barbadosu.

Iz kompanije su potvrdili da su ih zamolili da napuste brod 'zbog sigurnosti ostalih putnika'

Renata F. i njen suprug Volker su uplatili krstarenje po Karibima početkom aprila. Čim su se ukrcali na brod, kako su ispričali nemačkom časopisu Reise Report, prepustili su se ljubavnom zanosu u kabini.

Međutim, prozor je bio otvoren, tako da su ostali putnici mogli čuti sve. Renata je ispričala kako je zaista bila jako glasna tokom seksa, a kad je sve završilo, ona i suprug su se posvađali, što su isto svi mogli čuti.

foto: Profimedia

Iste večeri, na vrata im je pokucao radnik kompanije TUI u pratnji obezbeđenja i obavestio ih kako je kapetan odlučio da moraju napustiti brod.

Supružnici kažu kako su ih sledećeg dana bešćutno ostavili na Barbadosu i rekli im da se sami snađu kako će se vratiti natrag u Nemačku. Tvrde kako je jedini njihov greh bilo to što su bili glasni i dodaju kako nisu napravili nikakvu štetu u kabini. Zato će, kažu, tužiti TUI i tražiti naknadu svih troškova koji su im nastali dok su organizirali povratak doma.

Iz kompanija TUI za Fox News su rekli kako su ih zamolili da odu s broda zbog sigurnosnih razloga.

- Zbog sigurnosnog incidenta iskoristili smo naše pravo da zamolimo putnike da napuste brod. To smo učinili zbog sigurnosti njih dvoje ali i sigurnosti ostalih putnika. Imamo celu prepisku s parom u kojoj smo im opisali zašto su morali otići. Prema našim propisima, u ovakvim slučajevima troškove povratka snose sami putnici, što smo im objasnili na sastanku pre napuštanja broda. Kompanija im je ponudila pomoć u organizaciji povratnog putovanja - rekli su u TUI-ju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.