DVA OPASNA KRIMINALCA IZVELA SPEKTAKULARNO BEKSTVO IZ ZATVORA: Napravili su RUPU na neverovatnom mestu (FOTO)
Pobegli iz zatvora, Foto: Monterey County Sheriff

DOMIŠLJATO

DVA OPASNA KRIMINALCA IZVELA SPEKTAKULARNO BEKSTVO IZ ZATVORA: Napravili su RUPU na neverovatnom mestu (FOTO)

Za sada nije utvrđeno koliko su dugo kopali rupu i da li im je neko pomogao

Objavljeno:

Dvojica zatvorenika optuženi za ubistvo pobegli su iz zatvora u Kaliforniji nakon što su se provukli kroz rupu u plafonu kupatila, a zatim se provukli kroz zid pre nego što su pronašli otvor za bekstvo, saopštili su u ponedeljak uveče zatvorski zvaničnici.

Pobegli su Santos Fonseka (21) i Džonatan Salazar (20).

Njih dvojica napravili su rupu dugačku 20 i široku 56 centimetara, a zatim kroz zidove zatvora pobegli, preneo je sinoć AP.

foto: Monterey County Sheriff

- Smatramo da su veoma opasni. Molimo da pozovete 911 ako ih vidite ili znate gde se nalaze - apelovale su vlasti na građane.

Za sada nije utvrđeno koliko su dugo kopali rupu i da li im je neko pomogao.

foto: Monterey County Sheriff
foto: Monterey County Sheriff

Fonseka je pritvoren 7. juna 2018. zbog optužbi za ubistvo i pokušaj pljačke 2,25 miliona dolara, prema sudskim dokumentima. On je, navodno, ranije tog meseca ubio dve osobe.

Salazar je uhapšen 7. jula 2018. zbog ubistva koje je počinjeno u oktobru 2017. godine, saopšteno je iz policijske uprave Salinas. On i neimenovani maloletnik optuženi su za ubistvo muškarca i pokušaj ubistva njegove devojke, nakon što je Salazar navodno pucao u automobil bračnog para sa njihovim 18-mesečnim detetom unutra. Dete nije povređeno u pucnjavi.

Ostale optužbe protiv Salazara uključuju krađu vozila, zaveru za izvršenje krivičnog dela, povredu uslovne kazne i posedovanje ukradenog vozila, prema sudskim dokumentima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.