BEŽAO OD POLICIJE 220 KM NA SAT U UKRADENOM AUTU: Kad su ga stigli, uradio je nešto JAKO GLUPO da se izvuče (VIDEO)
Snimak potere, Foto: YouTube Printscreen

SVE JE SNIMLJENO

BEŽAO OD POLICIJE 220 KM NA SAT U UKRADENOM AUTU: Kad su ga stigli, uradio je nešto JAKO GLUPO da se izvuče (VIDEO)

Policija se uključila u opasnu poteru 18. septembra nakon što su dobili dojavu da sve patrole trebaju obratiti pažnju jer se traži Mini Cooper u

Objavljeno:

Britanska je policija objavila prilično šokantan snimak kamere iz automobila na kojoj se vidi kako autoputem jure za Mini Cooperom čiji je vozač odlučio potegnuti i 220 km/h ne bi li im pobegao.

Policija se uključila u opasnu poteru 18. septembra nakon što su dobili dojavu da sve patrole trebaju obratiti pažnju jer se traži Mini Cooper ukraden u Halesovenu u Vest Midlandsu. Policija je uočila sumnjiv automobil i krenula za njim, a vozač je, shvativši da su ga otkrili, samo ubrzavao.

Tako je u jednom trenutku preko nekoliko traka ulazio unakrsno pri brzini od 220 km/h. Na jednom je izlazu odlučio skrenuti, no ušao je u pogrešan smjer. Policajci su tad shvatili da ga moraju pošto-poto zaustaviti dok nije izazvao tragediju, pa su udarili u njega bočno.

Kao što se vidi na kameri, vozač je odjednom skočio na zadnje sedište u namjeri da prevari policiju kako da on nije vozio.

Naravno, čim su stigli, vozača Martina Brenana (24) iz Birmingema su izvukli sa zadnjeg sedišta, stavili mu lisice i priveli ga. Dok ga izvlače iz automobila, može se čuti kako Martin govori:

- Ali ja nisam vozio!

- Jesi, jesi. Sve je snimljeno kamerom, nemojmo se praviti glupi - odgovorio mu je policajac.

Nezaposleni Brenan potom je priznao prekoračenje brzine, opasnu vožnju i vožnju bez vozačke dozvole. Zbog svega toga dobio je 18 meseci zatvora, a voziti ne sme tri godine, objavila je policija.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.