SPAVALA SAM SA SVOJIM KOLEGOM I NJEGOVOM DEVOJKOM, ali sada NE ŽELIM da ostavim dečka!
Prevara, Foto: Profimedia

traži savet

SPAVALA SAM SA SVOJIM KOLEGOM I NJEGOVOM DEVOJKOM, ali sada NE ŽELIM da ostavim dečka!

Izgleda kako je njen dečko, ipak ne zadovoljava potpuno

Objavljeno:

Nedavno sam imala fantastičan seks s kolegom i njegovom devojkom, a zauzeta sam. I dalje želim biti sa svojim dečkom, ali ne osećam krivicu jer sam želela eksperimentisati sa svojom seksualnošću- napisala je devojka koja se za pomoć obratila Deidre, savetnici portala The Sun. Ispričala je kako su se upoznali kada su oboje imali 17 godina i sada su zajedno već pet godina. Tvrdi kako im je seksualni život jako dobar, ali bi volela da su malo otvoreniji za seks u troje ili promena partnera. - Nedavno sam mu to spomenula. a on se uzrujao. Upoznali smo se dok smo bili mladi i on je donedavno bio jedini muškarac s kojim sam spavala. Želim iskusiti više - nastavila je.

Uspela je u svojoj nameri kada ju je kolega pozvao da se u krevetu pridruži njemu i njegovoj devojci. Priliku nije odbila, a sada je muči to što njen kolega smatra da bi seks u troje trebalo postati redovan.

- Imam veliku dilemu. Ne želim povrediti svog dečka ili napustiti našu sjajnu vezu - niti ga želim povrediti spavajući s drugim momcima ili čak devojkama, ali ako to ne učinim imaću veliku neispunjenu potrebu - dodala je. - Je li to zaista "duboka neispunjena potreba" koja proizlazi iz unutarašnjeg napora ili su to radoznalost i strah, stvoreni društvenim medijima i pornografijom? - upitala ju je Deidre i nastavila, kako je za stabilnu vezu važno da osoba ne bude sebična.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.