LEA (19) SE SPETLJALA SA VERENIM MUŠKARCEM, PA JE NESTALA BEZ TRAGA: Očajna majka je sada otkrila sve ćerkine LAŽI
Lea je nestala u februaru, Foto: Facebook / Youtube printscreen

misterija u britaniji

LEA (19) SE SPETLJALA SA VERENIM MUŠKARCEM, PA JE NESTALA BEZ TRAGA: Očajna majka je sada otkrila sve ćerkine LAŽI

Njena majka priznaje da ima dve teorije

Objavljeno:

Nestala Lea Kraučer je imala aferu sa verenim muškarcem pre njenog nestanka, saopštila je danas njena porodica.

19-godišnjakinja je nestala dan nakon Dana zaljubljenih, 15. februara, i uprkos široko rasprostranjenom pozivu javnosti da je pronađu, niko nije izneo informacije.

Leina mama Kler sada je progovorila o vezi svoje ćerke sa muškarcem, koji ne može biti imenovan iz pravnih razloga. Gospođa Kraučer iz Milton Keinesa rekla je:

- Počelo je u leto prošle godine. Sve vreme je pričala o ovom čoveku. Bilo je očigledno da je pala na njega. Išla je uveče da se vidi s njim taksijem, koji je plaćala 13 funti. Nije baš ličilo na Leu da radi takve stvari - oduvek je bila osoba koja voli kuću i nije volela mnogo da izalzi. Tada smo saznali da je beren. 'ećam se da sam rekla: "Lea, on nikada neće biti tvoj". Bila sam pod utiskom da je tada prestala da ga viđa.

Gospođa Kraučer i njen suprug Džon veruju da ih je Lea mogla prevariti i rekli su da veruju da je potajno noć provela kod njega.

- Njeno se ponašanje promenilo. Tada se nisam baš obazirala, ali sada, pošto sam imala osam i po meseci da razmislim o tome, shvatam da je postala malo više neraspoložena - rekla je njena majka.

Roditelji su Leu poslednji put videli večeri 14. februara nakon što im je rekla da ide kod prijatelja. Nakon toga Lea je ponovo viđena na snimcima kamera dan kasnije u Milton Keinesu, ali od tada nije viđena

Policija je razgovarala sa čovekom sa kojim je Lea imala vezu i kažu da ne sumnjaju u njega, jer se smatra da ima alibi za u vreme koje je Lea nestala.

U subotu, 3. februara, 12 dana pre nego što je Lea nestala, najavila je da će rezervisati hotelsku sobu i provesti noć sa drugaricama, pijući alkohol i tračariti.

- Da budem iskrena, nisam o tome ništa mislila. Bilo mi je drago što je izlazila i mladim ljudima je to bila sasvim normalna stvar. Znam da je i njen brat to uradio kad odlazi na noćni izlazak. - rekla je majka.

Lein otac odbacio ju je u hotel u Milton Keinesu i mahnuo joj zbogom dok je odlazila. Tek kasnije, kada je njen bankovni izvod stigao neko vreme nakon njenog nestanka, porodica je shvatila da im je ćerka lagala.

- Njen izvod iz banke pokazao je da je rezervisala sobu u jeftinijem hotelu u blizini. Proverili smo, naravno, sa njenim prijateljima, i rekli su da nisu bili s njom te noći.

Njena majka priznaje da ima dve teorije. Prva je da je Lea namerno pobegla s nekim koga je poznavala i da je odlučila da se ne vrati, ili je negde drže protiv njene volje. Možda više nije ni živa.

- Živimo u nadi da će jednog dana telefon zazvoniti i da će to biti ona. Bez obzira na to šta je uradila ili sa kim je, nikada je nećemo prestati voleti. Ne možemo joj ništa zameriti i želimo da ona to zna.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.