KOMŠIJE MILIONERKE DANIMA OSEĆALE SMRAD IZ NJENOG STANA: U njenom ZAMRZIVAČU pronašli su PRIZOR IZ NOĆNIH MORA
Iz zamrzivača su izvukli leš, Foto: Daily Mail printscreen

JEZIVO UBISTVO

KOMŠIJE MILIONERKE DANIMA OSEĆALE SMRAD IZ NJENOG STANA: U njenom ZAMRZIVAČU pronašli su PRIZOR IZ NOĆNIH MORA

Preduzetnica koja se bavila nektretninama zadnji je put viđena živa 18. oktobra

Objavljeno:

Policija je pronašla leš ubijene žene zacementiran u zamrzivaču koji je očito bio isključen iz struje jer su komšije, koje su alarmirale policiju, prethodno osetile strašan smrad iz njenog stana.

Telo tajlandske preduzetnice i milionerke, 58-godišnje Vane Jiraharoenjing, pronađeno je u nedelju u zamrzivaču u njenom domu. Ubistvo je posebno jezivo jer je telo nesrećne žene bilo zacementirano u zamrzivaču, piše Daily Mail.

Preduzetnica koja se bavila nektretninama zadnji je put viđena živa 18. oktobra u hramu Čiang mai na severu Tajlanda. Budući da se danima nije javljala na pozive niti odgovarala na poruke, njen brat Vorafan Jiraharoenjing otputovao je na sever Tajlanda kako bi je pronašao, ali bez uspeha.

U nedelju ujutro policija je pronašla njen leš u zamrzivaču koji je očito bio isključen iz struje jer su komšije, koje su alarmirale policiju, prethodno osetile strašan smrad iz njenog stana.

Policija je u međuvremenu pokrenula potragu za pokojničinom prijateljicom Oom koju dovode u vezu s uboistvom, a netragom je nestala nakon smrti. Policija je takođe izvestila da su s bankovnog računa ubijene nakon njene smrti u nekoliko navrata podignuti veliki iznosi novca.

- Kontaktirali smo banku u kojoj je pokojnica imala račun i dobili informaciju da je neko povukao novac nakon njene smrti - kazao je policijski zvaničnik Bundit Tungkhaserane.

Dodao je da su nadzorne kamere u gradu Rajongu snimile deo lica osobe koja je na bankomatu podizala novac s pokojničina računa.

- Mislimo da je krivac počinio zločin kako bi joj ukrao novac, možda zato što je čuo da je ona često donirala velike svote hramu Čiang mai i jednoj bolnici - kazao je policijski zvaničnik.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Dnevno.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.