ČIM SE PORODILA, SUPRUG JE MISLIO DA GA JE PREVARILA: Beba uopšte nije ličila na njih, a onda je otkrivena ISTINA
Rodila devojčicu sa albinizmom, Foto: Facebook printscreen

RETKO STANJE

ČIM SE PORODILA, SUPRUG JE MISLIO DA GA JE PREVARILA: Beba uopšte nije ličila na njih, a onda je otkrivena ISTINA

Iako je znala da nije prevarila svojega supruga, zapitala se je li to uradila

Objavljeno:

Latinoamerikanka Edit Garsija (33) iz Kalifornije u junu 2014. rodila je devojčicu Tatianu, ali kada ju je prvi put ugledala, i sama se zapitala je li njen suprug otac novorođenčeta.

Iako je znala da nije prevarila svojega supruga, zapitala se je li to uradila, a da nije bila ni svesna jer je devojčica koja se rodila imala jako svetlu kožu i gotovo belu kosu.

– Na trenutak sam pogledala u svog supruga i preispitala svoje odluke. Bilo mi je smešno jer sam znala da nijedno od nas dvoje ne bi tako nešto učinilo, no kada pogledate dete koje je rodila tamnoputa meksičko-američka žena, zapitaš se iako je reč o tebi – kazala je majka.

Na njenu sreću, ipak nije imala aferu koje ni sama nije bila svesna nego su ona i suprug Raul nositelji gena za albinizam, no to nisu znali.

foto: Facebook printscreen

Iako su joj roditelji tamnije puti s crnom kosom i tamnosmeđim očima, devojčica ima gotovo belu kosu, svetle je puti i plavih očiju.

– Kasnije smo suprug i ja saznali da imamo albinizam u porodici, no zadnji slučaj zabeležen je pre barem pet generacija – rekla je Edit, piše The Sun.

Malena Tatiana, kaže, atrakcija je gde god da se pojave.

– Ona zna da je posebna. Navikla je na pažnju nepoznatih ljudi i čini se da joj to ne smeta. Mislim da je to važno i za nju, da se oseća samouvereno i da zna da je posebna na svoj način, no i dalje jednaka kao i mi – kaže majka petogodišnjakinje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.