NJENA ĆERKA JE NESTALA IZ DVORIŠTA, POJAVILA SE POSLE DVA DANA: Imala je NEOBIČNOG SPASITELJA, majka nije verovala!
Foto iz snimka, Foto: Printscreen/youtube

sprečena tragedija

NJENA ĆERKA JE NESTALA IZ DVORIŠTA, POJAVILA SE POSLE DVA DANA: Imala je NEOBIČNOG SPASITELJA, majka nije verovala!

Deda je rano ujutru otišao na posao, a kada se baka probudila, shvatila je da malene nema nigde

Objavljeno:

Svakom roditelju je najgora noćna mora da izgubi dete, da mu dete nestane ili ga neko otme.

Porodica malene dvogodišnje Čarli Kempel je bila u panici i očajna kada je shvatila da im je dete nestalo. Malena je bila s dedom i bakom u njihovom vrtu u Kentakiju i odjednom je nestala. Dva dana su je tražili svuda.

Deda je rano ujutru otišao na posao, a kada se baka probudila, shvatila je da malene nema nigde. No, nije samo nestala. Kod kuće nije bilo ni njihove kučke Peni. Nakon dva dana dobili su dojavu o maloj plavoj devojčici koja se pojavila na tremu komšije Vejna.

Devojčica je bila sva u ogrebotinama, puna krpelja i lišća u kosi. Policija je izjavila kako se kučka Peni pojavila pre devojčice, nekoliko metara dalje. Baka smatra da je kučka bila čitavo vreme s malenom kako bi je čuvala. Zagrlila je kučku i rekla joj: " Ti si naš heroj."

Devojčicu su odvezli u bolnicu, no svom srećom nije bilo nikakvih ozbiljnih povreda. Njena porodica se potrudila počastiti je s puno poslastica, a i hrabra kučkica Peni je dobila slastan komad mesa u znak zahvalnosti što je ostala uz Čarli. Ovo je još jedan dokaz da su nam psi uistinu najbolji prijatelji i da će uvek biti tu za nas.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.