NEPRIJATNO IZNENAĐENJE NAKON VENČANJA: Pogledali fotografije, pa otkrili STRAŠNU ISTINU o mladi! (VIDEO)
Dobili ono što nisu hteli, Foto: Instagram printscreen

ŠOK ZA MLADENCE

NEPRIJATNO IZNENAĐENJE NAKON VENČANJA: Pogledali fotografije, pa otkrili STRAŠNU ISTINU o mladi! (VIDEO)

Venčali su se u novembru prošle godine

Objavljeno: 17:42h

Nakon što su dobili fotografije s venčanja, bračni par ostao je u šoku kada su videli na koji su način fotografije njihovog savršenog dana obrađene.

Par iz Novog Zelanda šokirao se kada je video fotografije sa svog venčanja, a nakon što im je ih isporučio fotograf kojega su platili 4.000 dolara. Irene i Andrew Leathwick angažovali su fotografa Mikea Shenga iz Aucklanda čijem su se radu divili. Venčali su se u novembru prošle godine, a njihova drama oko fotografija traje već mesecima.

Naime, nakon što su dobili fotografije s venčanja, bračni par neprijatno se iznenadio kada su videli na koji su način fotografije njihovog savršenog dana obrađene.

Naime, fotograf je uredio lice, ruke, ali i grudi mlade kako bi izgledala lepše, odnosno mršavije.

– Nikad nismo razgovarali o ulepšavanju fotografija na taj način. Bila sam jako razočarana jer sam htela izgledati na fotografija tačno onako kako sam izgledala taj dan – rekla je.

Par je kontaktirao fotografa i upitao mogu li dobiti originalne fotografije, no on im je rekao da je jako zauzet i nikad im ih nije poslao.

– Imam puno drugih klijenata, nemam vremena za ovo – odgovorio im je fotograf, prepričava bračni par. Fotograf im je na kraju rekao da je sve njihove originalne fotografije obrisao, poslao im je samo dve te je prestao komunicirati s njima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vecernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.