LEKAR JE POSLE POROĐAJA ISPUSTIO NJENU BEBU NA GLAVU! Ono što joj je rekao, sve je ostavilo u šoku!
Roditelji, Foto: Printscreen/facebook

užasno

LEKAR JE POSLE POROĐAJA ISPUSTIO NJENU BEBU NA GLAVU! Ono što joj je rekao, sve je ostavilo u šoku!

Kristal Amezkita imala je 23 godine kada je saznala da je trudna

Objavljeno:

Roditelji su je nagovarali da ne žuri u brak, jer je mlada, ali ona je oduvek znala da želi da bude mama. Iako se mesecima pripremala za to, nažalost, neće biti u prilici da odgaja sina.

Beba je mrtvorođena u 21 nedelji trudnoće, a porođaj je obeležila trauma koju će zauvek pamtiti.

Naime, tokom porođaja doktor je ispustio bebu na glavu, rekavši joj pritom da je "sve u redu" i da "uvek može imati još dece".

"Najnormalnija trudnoća ikad"

Kristal i njen partner Dijego objavili su srećnu vest o prinovi na društvenim medijima nakon što su testovi potvrdili da nosi dečka. Napravili su i zabavu u tu čast u svom rodnom gradu Temekula u Kaliforniji na kojoj su otkrili da će se dečak zvati Ijan Mak.

Kristal kaže da je imala "najnormalniju trudnoću ikad". Čak, retko je patila od jutarnjih mučnina ili žudnje za voćem i povrćem. Zapravo, tako je bilo do petog meseca trudnoće, kada je Kristal počela da oseća bol u stomaku. Kasnije se ispostavilo da su ti bolovi zapravo kontrakcije, ali to doktori nisu prepoznali na vreme.

Jedne nedelje, tokom večere, osetila je oštar bol u stomaku. Znala je da nešto nije u redu. Odlučila je da legne da odmori. - Kad sam se probudila, bol se vratio. Bio je to prodoran bol koji se javljao svakih 5-10 minuta ili tako nekako - prisetila se ona.

S obzirom na to da je bila nedelja uveče, Kristal i Dijego odlučili su da sačekaju jutro da odu u bolnicu.

Ujutru je lekar primio Kristal. Tada je još mogla da oseti kako se njena beba okreće po stomaku, a i otkucaj srca dečaka se vratio u normalu.

Kristal je imala zakazan ultrazvuk za sledeći dan, ali tog jutra kada je trebalo da ode na pregled probudila se sa jačim bolom. Vratila se da spava, umesto da odmah ode kod lekara.

- Volela bih da sam uradila drugačije. Volela bih da sam slušala stomak kako mi govori kako nešto nije u redu - rekla je.

Kada je Dijego završio sa poslom tog dana u pet popodne, Kristal mu je tražila da je odvede u hitnu pomoć gde su joj doktori rekli da je porođaj već počeo. Rečeno joj je da može da bira da li će ubrzati porođaj lekovima ili sačekati da sve krene svojim putem. Ona je izabrala drugu opciju.

"U redu je, mladi ste, imaćete još dece"

Kad joj je vodenjak pukao, doktori su saopštili Kristal da je izgubila bebu. Usledio je novi šok.

- Doktor koji je porodio Ijana ispustio ga je na pod dok je izlazio iz materice. Pošto je bio tako malen, nekako je kliznuo napolje i nisu uspeli da ga uhvate. Doktor mi je stalno govorio: "U redu je, mladi ste, imaćete još dece, u redu ste". Zbog načina na koji su postupali sa bebinim telom, mama mi je rekla da se osećala kao da će ga baciti sa svim smećem - rekla je Kristal.

Ožalošćena mama kasnije je otkrila da ima cervikalnu insuficijenciju, što je rezultiralo infekcijom u posteljici.

Dijego i Kristal ostali su u bolnici još dva dana. Morali su da se pozdrave sa svojim sinom.

- Nikad neće biti zaboravljen i uvek će biti u našim mislima i molitvama. Znam da je u mom srcu i to mi pruža utehu - rekla je Kristal.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.