PEVAČICU TUKLI NA KLINICI ZA PLASTIČNU HIRURGIJU! Došla da koriguje usne, doktorka je napala posle jednog pitanja!
Snimila tuču, Foto: Mirror printscreen

skandal u rusiji

PEVAČICU TUKLI NA KLINICI ZA PLASTIČNU HIRURGIJU! Došla da koriguje usne, doktorka je napala posle jednog pitanja!

Valentina Sidorova objavila je video putem interneta na kojem se vidi njeno krvavo lice

Objavljeno:

Ruska pevačica i glumica tvrdi da ju je napao kozmetički hirurg za vreme operacije korekcije usana.

Valentina Sidorova objavila je video putem interneta na kojem se vidi njeno krvavo lice, za koje kaže da ju je napala dr Olesja Sokolan.

Na snimku Valentina, koja ima 20 godina, tvrdi da se u moskovskoj bolnici leči od povrede glave, slomljenog nosa i potresa mozga. Međutim, dr Sokolan tvrdi da ju je Sidorova prva napala.

Policija je saopštila da istražuje obe tvrdnje koje uključuju „tuču“ pred šokiranim pacijentima. Sidorova na snimku kaže:

- Sada sam u klinici. Tukao me je doktor zbog snimanja video snimaka žene lekarke koja me udara. Počela me udarati telefonom u lice i glavu.

Dr Sokolan nije prvo komentarisala incident, ali je potom optužila pacijentkinju da se ponašala "nepristojno", psovala je, a zatim skakala na nju. Lekarka joj je tada rekla da je poništila raniju odluku o besplatnom korektivnom lečenju za pacijentkinju nakon što Sidorova nije bila zadovoljna radom druge povezane klinike, rekla je.

Optužila je Sidorovu da je upotrebljavala „nepristojne reči ... i da je provocirala“ koristeći svoju kameru, i „pojurila“ na nju što joj je prouzrokovalo pad što je uzrokovalo potres mozga i povrede trbuha kada je bila u ranoj fazi trudnoće.

foto: Russia 1 printscreen

Sidorova, koja je 34-na kliniku išla da "ispravi" svoje "asimetrične usne", tvrdi drugačije. Ona je tvrdila da je doktorka koristio nepoznatu supstancu koju je htela da ubrizga u nju.

- Pitala sam zašto ne postoje službeni identifikacioni znakovi na kutuji i marka. Na to je ona odgovorila:„ Ili verujete doktoru ili ne. “ Odgovorila sam da je vidim prvi put i da želim da se uverim u originalnost i kvalitet leka, jer brinem o svom zdravlju. Na to sam čula nepristojne reči: „Ustani i skloni se odavde.“

Sidorova je rekla da je počela da snima svađu na svom pametnom telefonu. Doktorka je "iznenada izvukla telefon iz njenih ruku".

Ona je podnela žalbu policiji i primljena je u moskovsku bolnicu Botkin gde su joj dijagnostikovani prelom nosa, povrede glave i potres mozga.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.