Ljubav na drugačiji način: Tajno ostrvo je raj za sve ljubavnike, ali ni oni neće znati gde su (FOTO)

sve ostaje tamo

Ljubav na drugačiji način: Tajno ostrvo je raj za sve ljubavnike, ali ni oni neće znati gde su (FOTO)

Na sajtu IllictEncounters.com možete da neđete sve, osim lokacije, o ostrvu koje se nalazi 160 kilometara od Portsmauta u Engleskoj
Objavljeno:

Neki ljudi prosto vole da varaju svoje partnere, bez obzira na to što su se skrasili i pronašli nekoga koga vole. To je razumljivo, jer takve stvari su ipak jače od čoveka. Međutim, šta se dešava kada neko poželi da se za to nikada ne sazna? Verovali ili ne, postoji sjajno rešenje. 18 najstrašnijih rolerkostera na svetu! Vozite se na svoju odgovornost! (FOTO) Od sada će zaljubljeni golupčići koje ne žele nikada da budu pronađeni moći da uživaju na genijalno romatičnom ostrvu. Na sajtu IllictEncounters.com možete da neđete sve o ostrvu koje se nalazi 160 kilometara od Portsmauta u Engleskoj.

Za sve one koji žele da idu pod izgovorom "poslovnog sastanka" mogu da pobegnu ovde i da niko ne zna gde su. Poverljivost podataka je najveći prioritet, tako da zaljubljeni neće imati problem nikakve prirode. Oni koji žele da dođu biće im obezbeđen helikopter, a sve vreme će imati povez na očima kako bi lokacija ostala tajna.
I? Šta kažete? Da niste možda počeli da pakujete kofer? (Espreso.co.rs / Elite Readers)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.