RODILA SINA I ODLUČILA DA VIŠE NE ŽELI DA GA VIDI! Kada čujete zbog čega je to rešila, NEĆETE JE OSUĐIVATI
Hana je doživela tešku sudbinu, Foto: Facebook printscreen

potresna priča

RODILA SINA I ODLUČILA DA VIŠE NE ŽELI DA GA VIDI! Kada čujete zbog čega je to rešila, NEĆETE JE OSUĐIVATI

Donela je tešku odluku...

Objavljeno:

Mlada majka otkrila je kako je odbila da se "poveže" sa svojom bebom nakon što je saznala da ima terminalni rak, jer "bilo bi bolje za njega ako je nikad nije upoznao".

Hana Tuhil, iz Dingvala u Škotskoj, počela je da trpi bolove u leđima i grudima u 4. mesecu trudnoće pre nego što joj je vodeljnak pukao u 27. nedelji.

Ona se porodila 11 nedelja ranije, i dobila sina Frejzera, a do tada je bila u tolikim bolovima da nije mogla hodati.

Tri nedelje kasnije, 29-godišnjakinji je dijagnostikovan multipli melom, redak i neizlečiv oblik raka krvi.

Hana je odlučila da se ne vezuje sa svojim novorođenčetom, jer je smatrala da je za njega najbolje što „ne poznaje majku koju će na kraju izgubiti“.

Ona nije mogla da se popne stepenicama niti napusti kuću zbog velike boli, ali joj je strašna bolest dijagnostikovana tek kada je rodila i počela snažno da krvari.

Imala je povrede kičmenih pršljenova kao rezultat raka koji je oslabio njene kosti. Nakon biopsije koštane srži, prošla je četiri meseca naporne hemoterapije pre presađivanja matičnih ćelija. Iako je rešila da ne brine o bebi, Hana je odluku promenila kada je shvatila da će joj tretman koji produžiti život.

Hana, koja takođe ima trogodišnju ćerku Ketrin, sa suprugom Robertom (42) rekla je za Record da je naučila da živi sa svojom dijagnozom i računa svaki sekund.

Godinu dana kasnije, ona i njen jednogodišnji sin "imaju divan odnos."

- Tako sam volela Frejzera, htela sam da budem s njim. Ali nisam se htela vezivati s njim, jer sam mislio da ako bih umrla, tada bi mu bilo lakše ako me nije upoznao. Mislila sam da je ispravna stvar provoditi vreme sa mojom ćerkom Katarinom, koja me je već poznavala i koja će imati uspomene sa mnom. Dakle, dok je moj muž svaki dan provodio vreme s Frejzerom, jedva da sam ikada išla u bolnicu da ga posetim.

Godinu dana kasnije, rak je u remisiji, i iako će se jednog dana vratiti, Hana ne dozvoljava da on vlada njenim životom. Ona je za Record rekla:

- To bi moglo biti za šest meseci ili za šest godina - nema načina da to predvidimo. Uživam da živim život, radeći što više stvari sa svojom djecom. Znam koliko je dragocen život i ne nameravam da izgubim ni minutu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.