SEĆATE SE SLUČAJA SA MEMORIJSKOM KARTICOM NA KOJOJ JE SNIMLJENO UBISTVO? Rasplet je HOROR PRIČA O NEKROFILIJI
Serijski ubica Brajan Stiven Smit, Foto: The Sun printscreen

serijski ubica

SEĆATE SE SLUČAJA SA MEMORIJSKOM KARTICOM NA KOJOJ JE SNIMLJENO UBISTVO? Rasplet je HOROR PRIČA O NEKROFILIJI

8. oktobra nakon što je žena policiji dala memorijsku karticu sa oznakom "Ubistvo u središtu Mariota" dogodio se jeziv rasplet

Objavljeno:

Muškarac je optužen za ubistvo dve žene i silovanje jednog od leševa nakon što su na memorijskoj kartici koju je bacio na ulicu pronađeni bolesni video snimci.

Brajan Steven Smit (48) identifikovan je na snimku jednog od njegovih užasnih napada, tvrde policajci.

Optužen je za ubistvo Katlin Henri (30), kojoj je je navodno rekao "ruka mi se umara" pri nego što joj je zgazio na grlo i tako je ubio.

Ubijena Katlin Henri
Ubijena Katlin Henri foto: Facebook printscreen

Smatra se da je Smit, iz Ankorejdža na Aljasci takođe ubio Veroniku Aboučuk (53), godinu dana ranije, javila je KTVA.

Uhapšen je 8. oktobra nakon što je žena policiji dala memorijsku karticu sa oznakom "Ubistvo u središtu Mariota".

Smit je identifikovan kao osumnjičeni zbog svog izrazitog južnoafričkog akcenta u snimku. Fotografije na uređaju su navodno takođe pokazivale registarske tablice njegovog pikapa marke Ford Ranger iz 1999. godine.

Policija tvrdi da je Smih priznao da je bio čovek na snimcima koji prikazuju Katlino ubistvo. Njeno telo je pronađeno na udaljenom autoputu 2. oktobra.

Takođe su tvrdili da im je ispričao još jedno ubistvo žene. Smit je navodno pomogo policiji da 17. oktobra pronađe njeno telo u blizini autoputa izvan Ankorejdža. Policija je otkrila da je to telo Aboučuk, koja je bila beskućnica, a poslednju put videla je njena porodica u julu 2018. godine.

Smit se sada suočava sa više desetina optužbi koje uključuju ubistvo prvog i drugog stepena, zajedno sa zloupotrebom dokaza.

U optužnici se takođe tvrdi da je "učestvovao u seksualnoj penetraciji leša". Tvrdi se da se incident dogodio "negde između 2017-2018, u blizini Ankorejdža".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/TheSun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.