LIDIJA PRONAŠLA DRUGI TELEFON SVOG DEČKA DOK JE BIO NA POSLU: Zbog onoga što je videla, odlučila je da se UBIJE
Lidija je oduzela sebi život, Foto: Facebook printscreen

JEZIVO

LIDIJA PRONAŠLA DRUGI TELEFON SVOG DEČKA DOK JE BIO NA POSLU: Zbog onoga što je videla, odlučila je da se UBIJE

Vels je nakon toga zatekao Roberts mrtvu kad se sledećeg jutra vratio u njihov dom u Redklifu

Objavljeno:

Prodavačica se obesila nakon što je na telefonu svog dečka pronašla pornografske slike dece dok je on bio na poslu.

21-godišnja Lidija Roberts osetila se "povređenom" pošto je otkrila nezakonit sadržaj sa ruskog vebsajta na rezervnom telefonu biznismena Adama Velsa (27) koji je napustio dom 9. juna 2017. godine.

Svađali su se oko otkrića tekstualnom porukom i, iako se Vels vratio u svoj zajednički stan tokom ručka, svađa se nastavila pre nego što je otišao u noćni izlazak sa prijateljima i kolegama.

foto: Facebook printscreen

Vels je nakon toga zatekao Roberts mrtvu kad se sledećeg jutra vratio u njihov dom u Redklifu. Direktor kompanije, koji je vodio firmu za kozmetičke proizvode, naknadno je izveden na sud i pet godina će biti upisan u registar seksualnih prestupnika zbog nepristojnih slika.

Roberts, koja je radila u maloprodajnom lancu H&M, i ranije je imala istoriju pokušaja samoubistva i propisani su joj lekovi za depresiju. Ona i Vels bili su u vezi dve godine.

Njena majka Mišel izjavila je:

- Lidija je živela s Adamom Velsom i bili su u vezi dve godine od 2015. do 2017. godine. 9. juna Lidija je pronašla drugi Adamov telefon i otkrila da sadrži neprikladne slike mladih devojaka sa veb lokacije sa ruskog sajta. Lidija se osećala povređenom i zgroženom onim što je pronašla. Osećam da ju je on naterao da donese odluku da uradi ono što je uradila. Kao porodica devastirani smo gubitkom naše lepe ćerke i zbog toga mu nikada nećemo oprostiti."Prema našem mišljenju, sada nam ostaje još neodgovorenih pitanja i nadamo se da ćemo jednog dana saznati istinu.

Ukoliko pomišljate na samoubistvo ili sumnjate da na njega pomišlja neko vama blizak, možete pozvati Nacionalnu SOS liniju za prevenciju suicida. Razgovori nisu ograničeni, a linija radi neprekidno - 24 časa, sedam dana nedeljno. Broj kol-centra je 011/7777-000

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.