U KUĆI MEDICINSKIH RADNIKA OTKRILI HIGIJENSKU KATASTROFU: Mala deca živela sa 245 ŽIVOTINJA, nisu čistili MESECIMA
Porodica živela u smeću, Foto: Facebook printscreen

fuj!!!

U KUĆI MEDICINSKIH RADNIKA OTKRILI HIGIJENSKU KATASTROFU: Mala deca živela sa 245 ŽIVOTINJA, nisu čistili MESECIMA

Zbog katastrofalnih životnih uslova u domu u Edžvoteru policija drži odgovornim i uhapsila je Melisu Hamilton (49), Grega Nelsona (57) i njegovu suprugu Susan Nelson (43)

Objavljeno: 14:03h

Dve žene i jedan muškarac optuženi su za zlostavljanje dece i okrutno postupanje sa životinjama nakon što je policija u porodičnom domu u Floridi zatekla katastrofu - u frižideru i na kuhinjskom podu ležala je pokvarena hrana, životinjski izmet i mokraća, a u jednom kavezu pronađen je uginuli zamorac.

Povrh toga, u kući strave živelo je troje maloletne dece i ukupno 245 životinja.

Zbog katastrofalnih životnih uslova u domu u Edžvoteru policija drži odgovornim i uhapsila je Melisu Hamilton (49), Grega Nelsona (57) i njegovu suprugu Susan Nelson (43), a istina je izašla na videlo kada su radnici Centra za socijalnu pomoć posetili dom kako bi proverili u kakvim uslovima žive deca u dobi od osam, devet i 10 godina u nedelju veče..

U haosu koji su zatekli bila su među ostalim četiri psa, dve mačke, četiri hrčka, 12 zečeva, 14 ptica i deset zamoraca, od kojih je jedan pronađen mrtav.

- Policajci po dolasku nisu samo zatekli troje dece, nego i 245 primeraka različitih životinjskih vrsta. Odmah je bilo jasno da se staratelji nisu adekvatno brinuli ni o deci, a niti o životinjama. U domu su vladali katastrofalni životni uslovi - izvestila je policija.

- Svuda u kući bilo je životinjskog izmeta, urina, trule hrane, a u kavezu smo zatekli i uginulog zamorca.

Fotografije koje je objavila policija Edžvotera pokazuju veliki broj kaveza za životinje razbacanih po sobama, a od ostalih životinja u kući su zatekli i 10 mačih zlatnih penjača, sedam bradatih zmajeva, 95 miševa te 60 pacova i 23 bebe pacova.

Na video snmiku može se videti jedan pas, zaključan u kavezu, kako cvili, kao i siroti crni psić koji izgleda pothranjeno i otpada mu dlaka, sklupčan na prljavom čaršavu na podu. U sveopštem neredu nalazi se i televizor s ravnim ekranom, kutije s hranom i napitcima, među kojima sokovi od višnje i vodka.

U spavaćoj sobi na podu je uočen životinjski izmet, te jedan prljavi i trošni dušek, dok pod prekriva lepljiva masa. Na drugom krevetu su razbacane igračke, odeća i druge stvari.

Situacija u frižideru je, najblaže rečeno, jeziva. Hrana je skladištena u nehigijenskom prostoru, u plastičnim vrećicama naziru se istrule namirnice, ana policama pregršt bočica sa raznim umacima, napitcima i supamai slično. Savim je jasno da niko nije čistio hranu koja je padala na pod i to već dugo vremena. Pod u kupatilu niko nije čistio već mesecima, uokolo su razbacane razne potrepštine i odeća.

foto: Facebook printscreen

Policija je izvestila da su deca odmah prebačena na drugu lokaciju i smeštena kod odgovornih članova porodice. Životinje iz zapuštenog doma smeštene su u sklonište za životinje, no zbog velikog broja životinja koje su u jednoj večeri pristigle u centar, sklonište moli od građana donacije kako bi mogli pružiti primerenu negu životinjama.

Daily Mail izveštava da je uhapšeni Greg Nelson, otac zanemarivane dece, kvalifikovani medicinski tehničar u Hitnoj službi, dok je Melisa Hamilton medicinska sestra koja radi s timovima za medicinsku pomoć u slučaju katastrofe.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.