UNUK OSNIVAČA SOTONINE CRKVE: Nagledao sam se STRAHOTA, od ORGIJA do RITUALNIH UBISTAVA, nikad se neću OPORAVITI!
Ilustracija, Foto: EPA/MIGUEL GUTIERREZ

šokantna ispovest

UNUK OSNIVAČA SOTONINE CRKVE: Nagledao sam se STRAHOTA, od ORGIJA do RITUALNIH UBISTAVA, nikad se neću OPORAVITI!

Njegov život bio je sve samo ne običan

Objavljeno:

Život Stentona Le Veja bio je sve samo ne običan, a kao dete nagledao se svega - od orgija do ubica.

- Jedne blage letnje večeri moj prijatelj Kori Parks, kog nisam video godinama, došao mi je u posetu. Još 2003. kad mi je prišao novinar Legs Meknejl s idejom pisanja moje biografije, Kori mi je rekao da sam "previše mlad i neiskusan" da bih imao biografiju - priča Stenton.

Sedam godina kasnije, 2010., Čarls Menson je mislio drugačije i zamolio je Merilin Merinik da me intervjuiše u sklopu njegove jedine autorizovane biografije - "Charles Manson Now".

"Stentonova priča je važan deo moje priče, a ova knjiga je treba" - bio je nalog koji joj je Menson dao. Tako sam zaradio celo poglavlje posvećenom mom zauzimanju za Mensona i tzv. mensonska ubistva i kako se ona odnose na moju ličnu mitologiju.

Cela priča počinje s mojim dedom Antonom La Vejom, osnivačem Sotonine crkve i autorom Sotonističke biblije, koji se susreo s Mensonom. Taj sastanak se odigrao u velikoj ukrašenoj viktorijanskoj kući mog kuma. Deda je bio u svom najsjajnijem izdanju tada - često noseći Drakulin ogrtač i vodeći jedan od klasičnih automobila iz svoje rastuće flote. Moj deda je 1966. formirao crkvu Sotone, što mu je donelo mnogo publiciteta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.