MANEKENKA POSTALA PROFESORKA, ALI JE BRZO DOBILA OTKAZ: Među učenicima počeli da kruže SRAMNI SNIMCI!
Fiona Vioti, Foto: Facebook printscreen

SEKS SKANDAL

MANEKENKA POSTALA PROFESORKA, ALI JE BRZO DOBILA OTKAZ: Među učenicima počeli da kruže SRAMNI SNIMCI!

Fiona Vioti (30), koja se udala prošle godine, prošlog četvrtka je napustila Biskupijski fakultet u Kejptaunu

Objavljeno:

Profesorka istorije u prestižnom južnoafričkoj internatu podnela je ostavku usled tvrdnji da je imala seksualni odnos sa najmanje jednim učenikom.

Fiona Vioti (30), koja se udala prošle godine, prošlog četvrtka je napustila Biskupijski fakultet u Kejptaunu nakon što je 18-godišnji student priznao da je sa njom u "intenzivnoj" seksualnoj vezi.

Dečak tvrdi da je stupio u sporazumni odnos sa Fionom, ali kada je pokušao prekinuti vezu, ona je počela da ga kontroliše u tom trenutku je rekao roditeljima koji su zvali advokata.

Zvaničnici elitne škole sada su angažovali svog advokata za ispitivanje tvrdnji da je Vioti imala nekoliko veza sa učenicima u toj školi. Navodi se da se istražitelji pripremaju za razgovor sa 40 sadašnjih i bivših učenika o tim navodima.

Smatra se da veliki broj eksplicitnih video snimaka sa Fionom kako obavlja seksualne radnje kruži među dečacima i objavljeni su na internetu.

foto: Facebook printscreen

Fiona se udala tek pre 13 meseci, za 32-godišnjeg Pavu Viotija koji u Kejptaunu ima privatnu kompaniju. Par se sada razdvojio, prema lokalnim izveštajima.

Fiona je bivša manekenka, igrala je vaterpolo kao tinejdžerka i bila je jedna od 'Lepotica sporta' predstavljena u Sports Illustrated 2009. - godinu dana nakon što je upoznala svog budućeg supruga.

Par se zaljubio 2008. godine dok su plarninarili u Koloradu, a njihove avanture odvele su ih u Južnu Ameriku, Evropu i jugoistočnu Aziju pre nego što su se zajedno vratile u Kejptaun.

Planirali su porordicu sve dok nije izbio seks skandal.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.