ZBOG NEMIRNE ĆERKE JE DALA OTKAZ NA POSLU: Bićete FRAPIRANI onime što devojčica (3) radi! Niko joj ništa ne može
Loti je jako nemirna, Foto: Channel 5 printscreen

muke

ZBOG NEMIRNE ĆERKE JE DALA OTKAZ NA POSLU: Bićete FRAPIRANI onime što devojčica (3) radi! Niko joj ništa ne može

Njeno je ponašanje, tvrdi mama, toliko loše da je bila prisiljena dati otkaz, kako bi se brinula samo o njoj

Objavljeno:

Britanka Džoan, majka trogodišnje devojčice Loti, ispričala je u britanskoj TV emisiji Britain’s Naughtiest Nursery kako je bila prisiljena da napusti posao, jer mora da brine o ćerki 24 sata dnevno.

Zbog toga je u emisiji, koja se bavi decom vrtićke starosti s kojom je 'teško izaći na kraj', pomoć potražila od dečje psihološkinje, Lavern Antrobus.

Džoan je ispričala da su je, dok je Loti još išla u vrtić, tete zvale barem tri puta nedeljno da dođe po nju jer same nisu mogle 'savladati' trogodišnjakinju, a bojale su se i da ne naudi drugog deci.

- U vrtiću s njom nisu mogli izaći na kraj jer je bila opasna za sebe, ali i za druge. Nemam mira ni trenutak, ni vremena za ništa drugo, jer moram stalno gledati u nju - ispričala je mama o Loti, za koju kaže da će 'u trenu udariti drugo dete, pretrčati preko puta ili se popeti na prozorsku dasku'.

foto: Channel 5 printscreen

Njeno je ponašanje, tvrdi mama, toliko loše da je bila prisiljena dati otkaz, kako bi se brinula samo o njoj. Objasnila je i da Loti prelazi preko puta ne gledajući, penje se na nameštaj i psuje, bez obzira što joj se kaže i koliko ju se kažnjava i upozorava.

- Često govorim reči koje ne smem - sama o sebi kaže devojčica, koju mama mora da spreči da se ne penje na visoku prozorsku dasku jer se boji za nju.

foto: Channel 5 printscreen

I ne samo da psuje već, kaže Džoan, 'upire prstom u nju i preti joj'.

- Ona tačno zna što radi. Kad imate dete koje je toliko neposlušno, mislite samo: 'Šta ja pogrešno radim?'. A dok se suprug vrati kući s posla, ja sam već jako pod stresom i iscrpljena od brige o njoj - kaže, i dodaje kako stalno brine da se devojčica ne povredi.

Nakon što je bolje upoznala trogodišnjakinju, psihološkinja Antrobus se u razgovoru s majkom takođe složila da bi Loti, ako nastavi tako da se ponaša, lako jednog dana mogla da povredi sebe ili nekog drugog.

Ali primetila je i koliko devojčica uživa u pažnji i reakcijama koju dobiva od odraslih, pa je savetovala Džoan da joj naglašava da ju gleda, te da joj pruži sigurno okruženje za istraživanje i igru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.