LEPA STUDENTKINJA JE POSLALA profesoru referat, ali je nešto ZABORAVILA da obriše! KAKAV BLAM! (FOTO)
Izblamirala se, Foto: Facebook printscreen

neprijatno

LEPA STUDENTKINJA JE POSLALA profesoru referat, ali je nešto ZABORAVILA da obriše! KAKAV BLAM! (FOTO)

Čim je shvatila svoju grešku, profesoru je poslala novi e-mail, ovog puta s izvinjenjem

Objavljeno: 12:33h

Studentkinja Zoi Okslej z Sinsinatija profesoru je u e-mailu poslala referat, no nakon što je stisnula “send” uočila je grešku koju ni ona, a ni profesor neće tako skoro zaboraviti.

Tokom pisanja referata Zoi je na vrhu napisala da je referat namenjen profesoru koji je lud, jer se nije mogla setiti njegovog imena i prezimena. Planirala je pre slanja to promeniti, no zaboravila je.

Čim je shvatila svoju grešku, profesoru je poslala novi e-mail, ovog puta s izvinjenjem.

- Posramljena vam pišem ovaj e-mail. Kad sam počela pisati referat, pisala sam na predlošku. Nažalost, nisam se mogla setiti vašeg prezimena pa sam napisala nešto potpuno neprofesionalno. Nameravala sam to promeniti pre predaje referata, no zaboravila sam - napisala je.

Ispostavilo se da profesor Džon Hendel, kako se zaista zove, do e-maila izvinjenja nije imao pojma šta piše u referatu jer ga još nije bio ni pogledao. Naravno, kad je video izvinjenje morao ga je pogledati, a potom je sve što je dobio od Zoi objavio na Tviteru.

- Najpre sam pomislio "Hvala, svejedno, nije strašno". Onda sam pogledao šta je napisani - napisao je na Tviteru.

I Zoi je na Tviteru podelila svoju grešku, a njihove objave skupile su stotine hiljada lajkova i desetine hiljada retweetova.

- Iako je ovo postala viralna šala, i dalje je najneprijatnija stvar koja mi se dogodila - rekla je Zoi za The Enquirer i dodala da će do daljnjeg izbegavati profesora Hendela.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/jutarnji24)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.