LEPOTICA (24) JE NESTALA PRE PET MESECI, SADA JE PRONAĐENA MRTVA U PUSTINJI: Njena SMRT bila je brutalno BOLNA
Esmeralda je brutalo ubijena, Foto: Facebook printscreen

UBISTVO U LAS VEGASU

LEPOTICA (24) JE NESTALA PRE PET MESECI, SADA JE PRONAĐENA MRTVA U PUSTINJI: Njena SMRT bila je brutalno BOLNA

Policajci kažu da su žrtvi ubrizgali sredstvo za čišćenje bazena i zadavili je do smrti

Objavljeno:

Nadležni organi veruju da su pronašli telo žene nestale pet meseci , i to ukopano u betonsku i drvenu konstrukciju usred pustinje u Las Vegasu.

Policajci kažu da su žrtvi ubrizgali sredstvo za čišćenje bazena i zadavili je do smrti.

Esmeraldu Gonzalez (24) rođaci su prijavili da je nestala u Las Vegasu 31. maja, nakon što se sa njom nisu čuli nekoliko dana.

foto: Facebook printscreen

U sredu je policija u Las Vegasu otkrila telo u drvenoj kutiji ispunjenoj betonom u pustinjskoj oblasti severno od Las Vegasa, i veruju da je u pitanju Gonzalez. Telo tek treba da bude zvanično identifikovano.

Oni su objavili da su u vezi njenog ubistva uhapšena dva osumnjičena lica - 45-godišnji Kristofer Prestipino i njegova devojka, 31-godišnja Lisa Mort, koji su navodno znali za ubistvo i pomogli da se to prikrije.

foto: Facebook printscreen

Prestipino je optužen za otmicu i ubistvo Gonzalez, tako što ju je zadavio i ubrizgao joj otrov, navodi Las Vegas Review Journal. Potom je preduzeo opsežne mere da sakrije njeno telo nakon stravičnog ubistva.

Brat žrtve je rekao da je Gonzalez patila od šizofrenije i bipolarnog poremećaja i da joj je odustala od lekova u nedeljama pre njenog nestanka. Tužioci veruju da je usred takvog stanja možda slučajno otišla u kuću ubice, misleći da je to njena kuća.

foto: Facebook printscreen

Policija je saslušala i svedoka koji je tvrdio je da je Prestipino rekao prijatelju 'da je ubio nestalu devojku'.

- Esmeralda je bila u kući Krsitofera, a on joj je dao metamfetamin. Kristofer nije bio svestan Esmeraldinih mentalnih problema, pa je počela da se ponaša bizarno i da govori đavolskim jezikom - rekao je taj svedok.

Tužioci kažu da je "duže vreme bila vezana za krevet". Kad ju je odvezao, udarila ga je u lice i zapjetila da će nazvati policiju i reći im da joj je dao drogu. Zatim, prema tužiocima, a on ju je zadavio. Istražitelji veruju da je kasnije otrovana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.