SARA SE VRAĆALA KUĆI SA DECOM, I ZATEKLA PRIZOR IZ NOĆNE MORE: Njen muž je nakon RAZVODA uradio nešto zastrašujuće
Sara je prošla kroz teško razdoblje, Foto: Facebook printscreen

pazite na mentalno zdravlje

SARA SE VRAĆALA KUĆI SA DECOM, I ZATEKLA PRIZOR IZ NOĆNE MORE: Njen muž je nakon RAZVODA uradio nešto zastrašujuće

Sara se odvezla kući - i odmah shvatila da nešto nije u redu

Objavljeno:

Majka dvoje dece progovorila je o svom užasu kada je nakon dolaska kući sa decom otkrila da joj je muž oduzeo život - nakon što joj je poslao poruku u kojoj je rekao da 'im on više neće biti problem'.

Sara Klemp (39) iz Boltona bila je sa Dejvidom Klempom (47) 14 godina i udala se za njega četiri pre nego što se njihov brak raspaou januaru.

Ona je ispričala kako se Dejvid, slikar i dekorater, povukao u sebe nakon smrti svoje majke i odbio da joj se otvori o tome kako se oseća.

Medicinska sestra, koja radi u njihovoj lokalnoj jedinici za mentalno zdravlje, nagovorila ga je da potraži pomoć, ali se on bacio na posao, provodeći malo vremena sa Sarom ili njihovo dvoje dece Luisom (16) i Džejmsom (12).

Sara to više nije mogla da podnese, pa su se razdvojili nakon jedne Dejvidove psihotične epizode.

Od početka, Sara je primetila da je Dejvid imao „dva lica“ prema - „veselog šaljivdžiju“ sa svojim prijateljima i ozbiljniju osobu kada je bio kod kuće.

Otprilike godinu dana nakon što je 2016. godine izgubio majku, Sara je primetila "pad" Dejvidovog raspoloženja.

- Nikad nije pričao o majčinoj smrti i primetila sam da više spava na kauču, nakon što je bio budan pola noći. Činilo se da mu se raspoloženje mračilo i kao da se nije smejao kao ranije. Nikad ga nisam videla da plače, ali znam da je to u privatnosti radio. Nikad nije hteo da razgovara o tome i samo se činilo da se oporavlja. Vratio se na posao a ja sam pretpostavila da je to njegov način da se nosim sa onim što oseća. - govori Sara.

Dejvid je počeo da radi izuzetno dugo, napuštajući kuću u 7 ujutro i vraćajući se kasno, a istovremeno je radio i celi vikend.

- Vremenom, kako nije bilo intimnosti u našem braku, našla sam sebe kako razmišljam o najgorem u vezi njega. Sumnjala sam da ima aferu, a naš brak je propao u januaru. - govori ona.

Par je ostao da živi u istoj kući nekoliko nedelja, sve dok se David nije uselio sa prijateljem. Sara je rekla da je potom počeo da je uznemirava porukama i da joj je stalno telefonirao, do trenutka kada je morala da blokira njegov broj da bi napravila pauzu.

Jedne noći ispričala je kako su je probudili neobični zvuci kod njene spavaće sobe. Nakon što je izašla da istraži, otkrila je da se Dejvid pokušava obesiti.

- Tu se našla i moja ćerka koja je bila budna i svedočila je šta njen otac radi - rekla je ona.

Uspele se du ga odgovore od toga, i zakazale mu termin kod lekara. Ali to nije pomoglo.

14. aprila - tri godine na dan smrti njegove majke posle bitke sa karcinomom dojke - Dejvid je sebi oduzeo život. U noći je poslao Sari SMS poruku rekavši da mu "više neće biti problem", ali ona to nije videla do jutra jer je bila u retkom noćnom izlasku s prijateljima i zaboravila je da napuni telefon.

Sledećeg dana, nakon što je pokupila decu od majke, Sara se odvezla kući - i odmah shvatila da nešto nije u redu. Ostavila je decu u autu, a čim je otovorila vrata predvorja, on je visio ispred nje.

Sara sada ima upozorenje za sve:

- Ako vaš partner ima ozbiljne samoubilačke misli ili ih uhvatite da pokušaju da izvrpe samoubistvo, nemojte to gurati pod tepih. Najviše se kajem što nisam odvela Dejvida u instituciju one noći kad sam ga uhvatila dok se pokušavao ubiti. Mislila sam u glavi - deca spavaju, obećao je da to neće učiniti ponovo. Da sam to učinila, možda bi Dejvid danas bio živ.

Ukoliko pomišljate na samoubistvo ili sumnjate da na njega pomišlja neko vama blizak, možete pozvati Nacionalnu SOS liniju za prevenciju suicida. Razgovori nisu ograničeni, a linija radi neprekidno - 24 časa, sedam dana nedeljno. Broj kol-centra je 011/7777-000

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.