MAJKA (47) SPAVALA SA ŠKOLSKIM DRUGARIMA SVOG SINA (14): U svojoj kući preko puta ŠKOLE pravila LUDE ŽURKE
Amalia završila u zatvoru, Foto: Ventura County Sheriff's Office

NAPADALA MALOLETNIKE

MAJKA (47) SPAVALA SA ŠKOLSKIM DRUGARIMA SVOG SINA (14): U svojoj kući preko puta ŠKOLE pravila LUDE ŽURKE

Tokom istrage koja je pokrenuta 1. oktobra, policija je saznala da je 47-godišnja mama navodno bila domaćin zabave pune alkohola i droge

Objavljeno:

Majka iz Kalifornije optužena je nakon što je navodno imala seksualne odnose sa dva 14-godišnjaka i davala im marihuanu i alkohol u svom domu.

Amalia Uc (47) iz Oak Parka uhapšena je prošle srede nakon istrage "glasina" o ženi koja je navodno spopala četrnaestogodišnjaka u septembru.

Kao deo istrage, Jedinica za seksualne napade sprovela je razgovore i saznala za drugu navodnu žrtvu, takođe od 14 godina.

Uc, čiji je sin upisan u srednju školu Medea Krik u Oak Parku, osumnjičena je da je učestvovala u seksualnim činovima sa dvoje 14-godišnjaka i pružala oralni seks maloletnoj osobi.

Tokom istrage koja je pokrenuta 1. oktobra, policija je saznala da je 47-godišnja mama navodno bila domaćin zabave pune alkohola i droge, koju je organizovala za svog sina i njegove prijatelje u njenom stanu, koji se nalazi preko puta srednje škole Oak Park.

Policajci su više puta pozvani u ženin stan zbog tinejdžera koji puše marihuanu i konzumiraju alkohol, kao i nesmotrene vožnje.

Prema navodima policije i Ucinih komšija, dom je bio poznat po okupljanju velikog broja dece, uključujući i tinejdžerke.

Uc je puštena iz zatovra nakon što je platila kauciju od 20 000 dolara. Ona se treba vratiti na sud 25. oktobra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.