NASTAVNICA TVERKUJE U SALI ZA FIZIČKO! Procurela DIVLJA ŽURKA predavača u školi, švercovali ALKOHOL
Šok snimak, Foto: Daily Mail printscreen

hit

NASTAVNICA TVERKUJE U SALI ZA FIZIČKO! Procurela DIVLJA ŽURKA predavača u školi, švercovali ALKOHOL

. Snimak je snimio bivši asistent u nastavi, a potom je procurio među studente

Objavljeno:

Osoblje jedne londonske škole snimljeno je kako divlja i čak tverkuje u sali za fizičko.

Snimak koji je objavio Daily Mail prikazuje profesore škole Nju Hakni u Londonu kako igraju provokativno uz muziku.

Veruje se da je video snimak snimio asistent za nastavu u 2017. godini i delio ga je na društvenim mrežama sa bivšim učenicima.

Na snimku se vidi oko 20 članova osoblja koji su, kako se navodi, snimljeni u svlačionici školske teretane. Snimak je snimio bivši asistent u nastavi, a potom je procurio među studente.

SNIMAK POGLEDAJTE OVDE.

Bivša studentkinja koji je nabavila video, koji želi da ostane anonimna, rekla je da su nastavnici MailOnline pravili žurku u zgradi nakon što su studente pustili ranije kući u novembru 2017. godine.

Ona je rekla:

- Možete da vidite lice njihovog bivšeg zamenika direktora, Džejmsa Patersona kako igra irski ples u prvom delu videa. Sećam se da sam videla učitelja kako nosi vino u Tescovoj torbi u školu, a sledećeg dana je objavljen ovaj video snimak.

Sadašnja direktorka šarlot Velan rekla je za MailOnline:

- Kako se ovaj incident dogodio pod prethodnim timom direktora i rukovodstva pre dve godine, mi nismo u mogućnosti da konkretno komentarišemo ovaj incident. Školom sada upravlja iskusantim rukovodstva koji se pridržava najviših mogućih profesionalnih standarda. Od preuzimanja na početku akademske godine već smo uložili znatne korake u postizanje brzog poboljšanja u školi. Ne možemo promeniti prošlost, ali možemo da osiguramo da će naši učenici, porodice i zajednica imati školu koju zaslužuju u skoroj budućnosti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.