UŠUNJAO SE U STAN KOMŠINICE, UBIO JE I RASKOMADAO NJENO TELO: Kada su ga ispitivali, JEDAN DETALJ je sve preplašio!
Tokom 2 sata jedva se pomerio, Foto: Liveleak printscreen

mozak ubice

UŠUNJAO SE U STAN KOMŠINICE, UBIO JE I RASKOMADAO NJENO TELO: Kada su ga ispitivali, JEDAN DETALJ je sve preplašio!

Mekdanijel je čak plakao u TV intervjuu nakon ubistva, kada su novinari intervjuisali Lorenine komšije

Objavljeno:

U junu 2011. Loren Gidings živela je u Makonu i pripremala se za notorno težak pravosudni ispit.

Bila je pametna mlada žena za koju su ljudi rekli da je pred njom svetla budućnost. Nažalost, tu budućnost nije dočekala.

Njen komšija, Stiven Mekdanijel, student prava, okončao joj je život, a zatim raskomadao njeno telo.

Mekdanijel je čak plakao u TV intervjuu nakon ubistva, kada su novinari intervjuisali Lorenine komšije. Međutim, policija je brzo spazila da je on lažirao kajanje i privela ga.

Da nije bilo tog pojavljivanja na TV-u, slučaj bi možda ostao nerešen. Ali uz pomoć policijske istrage,brzo je otkriveno da je Mekdanijel ubica.

Ispostavilo se da je bio manipulativni i proračunati mladić koji je godinama progonio Gidings, a ne srčani i dobronamerni komšija.

Gidings i Mekdanijel bili su komšije nekoliko godina, i pokazao je interesovanje za nju, čak je i nekoliko puta pitao da izađu na sastanak. Navodno je uvek bila ljubazna.

Sve se to promenilo ujutro 26. juna 2011. kada je Mekdanijel ušao u Gidingsin stan bez odobrenja koristeći glavni ključ. Gidings, koji je spavalau svojoj spavaćoj sobi, probudila se i videla Mekdanijela kako stoji iznad njenog kreveta, noseći masku.

Vikala je na njega da izađe, u tom trenutku on ju je napao. Njih dvoje su se potukli na podu i Gdings je tako skinula Mekdanijelovu masku.

Mekdanijel je brzo stekao kontrolu i zadavio je. Potom je odvukao njeno telo u svoju kadu. Izašao je iz stana, da bi se kasnije vratio i raskomadao je nožem.

Na internetu se sada pojavio i snimak njegovog ispitivanja u policijskoj stanici - a ono što je mnoge uznemirilo je jedan detalj. Naime, ubica se nije nimalo pomerio za čitava 2 sata trajanja ispitivanja.

Pogledajte:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/ranker.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.