PRESUDILA SEBI ZBOG VEZE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Trebalo je da počnu da žive zajedno, onda se on PREDOMISLIO
Emili Hetorn, Foto: Facebook printscreen

SLOMLJENO SRCE

PRESUDILA SEBI ZBOG VEZE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Trebalo je da počnu da žive zajedno, onda se on PREDOMISLIO

Njen ljubavnik sada je otkrio da mu je Emili rekla da ne može da živi bez njega, nakon što joj je on rekao da je ostavlja

Objavljeno:

Organizatorka događaja se ubila nakon što je prekinula aferu koju je imala sa oženjenim muškarcem.

Emili Hethorn, (25) nadala se preseljenju u kuću sa Endruom Hardmanom i zajedničom životu s njim nakon što su započeli nedozvoljenu romansu prilikom poslovnog susreta.

Upoznala je Hardmana u oktobru 2018. godine, a smatra se da je par započeo aferu u januaru. Tokom veze zajedno su započeli lov na kuće i videli nekoliko objekata.

Međutim, kada je gospodin Hardman svojoj ženi priznao da ima ljubavnicu, par se složio da spasi brak i on je okončao petomesečnu vezu sa Hentorn.

Samo nekoliko dana kasnije, 7. maja, gospođicu Hentorn njen je otac pronašao mrtvu u krevetu nakon što se ubila. Ispitivanja su otkrila da je na internetu gledala video kako da oduzme vlastiti život i ostavila je nekoliko oproštajnih poruka za svoju porodicu.

Njen ljubavnik sada je otkrio da mu je Emili rekla da ne može da živi bez njega, nakon što joj je on rekao da je ostavlja.

- Pokušao sam da je smirim rekavši joj: „nemoj da uradiš ništa glupo“ i ubedio je da ima život da živi. Ali kada sam u subotu, 2. maja, razgovarao sa njom telefonom, rekla je: 'bez tebe moj život ne vredi življenja' i ponavljala je to. Zvučala je vrlo mirno, ali ja sam bio zabrinut za nju i nazvao sam njenog oca. Pozvao sam i službe za mentalno zdravlje, policiju . Tog dana sam ponovo razgovarao s njom. Policija je bila u Emiliinoj kući i rekla im je: 'sve je u redu'. Rekla je da njen pas ne jede i predložila mi je da dođem, ali nisam otišao.

Emili je čak pitala ljubavnika da li bi njegova supruga pristala da ga deli sa njim, na šta on nije ni odgovorio.

Sledeći poziv dobio je od njenog oca koji mu je saopštio užasne vesti.

U danima nakon raskida, Hentorn je telefonirala svojoj sestri preteći da će joj oduzeti život, a u njenu kuću su pozvani policija i medicinari. Ali nakon što je ona insistirala na tome da je ona u redu, nije ništa preduzeto.

Ukoliko pomišljate na samoubistvo ili sumnjate da na njega pomišlja neko vama blizak, možete pozvati Nacionalnu SOS liniju za prevenciju suicida. Razgovori nisu ograničeni, a linija radi neprekidno - 24 časa, sedam dana nedeljno. Broj kol-centra je 011/7777-000

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.