STOLAR SAM IZVADIO EKSER KOJI MU SE ZABIO U SRCE! Doživeo JEZIVU NESREĆU, evo kako je PREŽIVEO (VIDEO)
Ogroman ekser mu se zario u srce, Foto: Youtube printscreen

NA IVICI SMRTI

STOLAR SAM IZVADIO EKSER KOJI MU SE ZABIO U SRCE! Doživeo JEZIVU NESREĆU, evo kako je PREŽIVEO (VIDEO)

Radi taj posao već 20 godina, a ono što što mu se dogodilo pre mesec dana - nikada neće zaboraviti

Objavljeno:

Ejron je iskusni stolar i proizvođač nameštaja iz Vudlendsa u Teksasu.

Radi taj posao već 20 godina, a ono što što mu se dogodilo pre mesec dana - nikada neće zaboraviti. Radio je s pištoljem za eksere kada se pištolj zaglavio jer se crevo za kompresiju vazduha zapetljalo.

Popravio je to, ali je s udaljenosti od nekih 30 centimetara slučajno ispalio ekser sebi u grudi, u predelu srca. U trenu mu je život proleteo pred očima, verovao je da je to kraj.

Ekser je bio dugačak oko 7,5 centimetara, a Ejron ga je iščupao iz srca prstima.

- Zabio se u mene sve do glave, kompletno. Noktima sam ga izvukao i povukao napolje. Mislio sam, gotovo je, umreću. Tad sam pao u nesvest - prisetio se.

Eksper je došao do srca, a vaditi ga u takvoj situaciji je vrlo riskantan potez jer može da iskrvari. Ali , Ejron u tom trenutku nije mislio na to već je automatski posegnuo za njim.

Dok je ležao na podu, njegov radnik je pozvao Hitnu pomoć. Rekao im je:

- Moj šef se upravo upucao ekserom u srce. Oči su mu se izvrnule.

Nakon toga je nazvao njegovu suprugu Liz i rekao joj da će Ejron uskoro biti prevezen u bolnicu i se nada da će mu operacijom uspeti spasiti život.

- Prošlo je 40 minuta otkako se dogodila nesreća pa do trenutka kada su ga prevezli u bolnicu. Mogu reći da je to bilo najdužih 40 minuta u mom životu - rekla je kasnije.

Ejrona su odmah smjstili u operacijsku salu, a čak je i lekar dr. Timoti Hodžs, koji ga je opesirao, bio vidno šokiran onime što vidi.

- Videlo se odmah da nije dobro. Iznenađujuće je to, no brza odluka da si odmah iščupa eksper iz srca možda mu je spasila život - rekao je lekar nakon uspešnog zahvata.

Izašao je iz sale, prišao Ejronovoj supruzi, zagrlio je i rekao da će sve biti u redu. I zaista, ovaj stolar se toliko dobro i brzo oporavio da se već vratio na posao.

I on i njegova supruga veruju da je 'Bog bio s njim tog dana i spasio mu život', prenosi Daily Mail.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.